Zdravím,vím ze se to tu vyskytovalo ale nikde jsem nenašel vyresenej stejnej problem.Koupil jsem si bazarovou r7950 (tipadem bez záruky) ale předvedl mi ji u sebe a "asi" šla protože to bylo nacitani bez hdd tak to jen ukazalo komponenty.Takze k problému : při startu pc se rozjede vše ale monitor ne (chyba neni v monitoru protože i na druhým nejde)2x2 kratka pipnuti coz u me desky znamena neco s video cili grafikou.jinak kdyz zapnu interní tak vše funguje.Párkrát se mi podařilo gk i rozjet ale po kratke chvilce se zasekl obraz a doslo k restartu.Zajimalo by mě jestli to třeba muze byt slabým zdrojem nebo tou gk.
Pc sestava: Intel i5 2500 12Gb ram ddr3 R7950 3gb DDR5 1,5tr HDD (1tr,500gb)zdroj seasonic 400 W
Omlouvám se za chyby,pisu z mobilu :)
Monitor se nezapne pri startu
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Monitor se nezapne pri startu
Buď je vadná, nebo nevhodný ovladač.l
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Ovladač mi to stahlo samo.Dal jsem stáhnout jen rozpoznání komponentu
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud je bazarová, tak může být nejspíše vadná. Ověř zda dobře sedí v soklu,případně ještě zkus jiný ovladač. Pokud ji předvedl jen, jak uvádíš, tak klidně může být vadná.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Tak jsem gk vyzkoušel na jiném pc s 450 w eurocasem a šlo to.Takze problém vidím v desce nebo v napajeni.Kdyz jsem jednou zakyval gk tak se monitor zapnul (nevim jestli to pomuze,gk je ve slotu dana dobre)Ovladace vyzkouším přeinstalovat
Tak jsem koupil nakonec novou desku a grafika asi funguje ale naskytnul se dalsi problem(nečekaně..) Občas se stane ze problikne obrazovka a napise ovladač přestal fungovat.Uz jsem preinstalovaval ovl ale jeste jsem nezkoušel starší..Ma to cenu?nebo cim to muze byt?
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Zář 2014 15:00) ---
Zkusil jsem uz asi 3 ruzna ccc a všichni delaji to stejne ze se seknou a hodí blue screen s errorem: Attempt to reset the display driver and recover from timeout failed
Stop: 0x00000116
Antikmpag.sys
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Zář 2014 15:00) ---
Zkusil jsem uz asi 3 ruzna ccc a všichni delaji to stejne ze se seknou a hodí blue screen s errorem: Attempt to reset the display driver and recover from timeout failed
Stop: 0x00000116
Antikmpag.sys
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3048
-
od OHV