Po přeinstalování Windows chybějí některé ovladače *
Po přeinstalování Windows chybějí některé ovladače *
Zdravím mám takovej menší problém při přeinstalování windows mě chybí ovladače Řadič RAID a Vstupní zařízení pro sběrnici PCI. Nemáte prosím vás někdo na to ovladače? Hledám ovladače s názvem Creative Audigy LS Game Port a ze základní desky MSI KT6V-LSR (MS-7021) doufám že je to správný název pro ovladače pokud ne prosím o radu rád bych to zprovoznil děkuji.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 08 říj 2014 22:08, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „problém s ovladači“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
Důvod: Oprava nadpisu „problém s ovladači“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
-
- Pohlaví:
Re: problém s ovladači
Další s "Problém"
Na stránku výrobce desky si se koukal? Potřebuješ chipset.

jojo díval jsem se tam a stahoval i ovladače ale bohužel nešli :/ už nevím jak na to nebo co s tím dělat
Windows XP Professional
Já jsem je měl schovaný ale bohužel po stěhování už nevím ani kde jsou ale jelikož jsem 2x už hledal všude tak si myslím že už tady ani nejsou :/ je to starší pc už je to nějakej ten rok
Spíš mě teďka napadlo kdybych koupil novou základní desku jestli by mi to nějak pomohlo s těmi ovladači nebo jestli by to zůstalo stejný jako teďka
Spíš mě teďka napadlo kdybych koupil novou základní desku jestli by mi to nějak pomohlo s těmi ovladači nebo jestli by to zůstalo stejný jako teďka
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ovladače ba jsi měl nalézt na této stránce -
http://www.official-drivers.com/install ... wgodszoAcg
vyber ve sloupci socket jaký máš a klikni a začne se stahovat.
http://www.official-drivers.com/install ... wgodszoAcg
vyber ve sloupci socket jaký máš a klikni a začne se stahovat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Případně doplň do kolonky Search Drivers na uvedené stránce název Tvé základní desky a opět můžeš stahovat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Re: Po přeinstalování Windows chybějí některé ovladače *
Tu si stiahni potrebne ovladace. Zvol spravny operacny system.
Já teďka nevím sice jestli je to přesně ono ale stáhl jsem program everest a tam jsou vypsány ty další zařízení na které asi potřebuji ovladač nebo co to přesně je bohužel nevím každopádně jsem to vyscreenoval tady jsou odkazy
protože ikdyž jsem instaloval ovladače z webu výrobce tak bohužel se nic nezměnilo a ten Driver Tuner mě hlásí že nemám SB Audigy LS ale bohužel ja už stahl snad všude všechno a nic mě ten pc nevzal :/
se omlouvám že tak obtěžuju ale opravdu nemám tucha už co s tím
protože ikdyž jsem instaloval ovladače z webu výrobce tak bohužel se nic nezměnilo a ten Driver Tuner mě hlásí že nemám SB Audigy LS ale bohužel ja už stahl snad všude všechno a nic mě ten pc nevzal :/
se omlouvám že tak obtěžuju ale opravdu nemám tucha už co s tím
Naposledy upravil(a) Myloš dne 09 říj 2014 18:36, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Obrázky nelinkuj, ale vkládej sem jako přílohu. Opraveno.
Důvod: Obrázky nelinkuj, ale vkládej sem jako přílohu. Opraveno.
-
- Pohlaví:
Na co potřebuješ ovladače vidíš ve Správci zařízení. Je u toho žlutý ! . Obrázky dávej sem, jako přílohu a ne odkaz někam....
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Windows Update automaticky přepisuje ovladače grafiky. Příloha(y)
od kellne » 19 led 2025 17:02 » v Windows 11, 10, 8... - 9
- 4899
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
22 led 2025 11:01
-
-
- 2
- 3048
-
od petr22