Ahoj všichni,
mám klasický problém: kamarád už nechtěl sluchátka (značku a model sám nevěděl) do USB a tak mi je dal. Já, rozradostněn tímto dárkem jsem je hned zkusil zapojit do PC, ale ouha - počítač vypisuje, že zařízení nebylo rozpoznáno a nějaký chybový kód 43 a různé takové blbosti. Dioda na ovladači se nerozsvítila, zvuk se ozývá z repráků i když jsou sluchátka zapojená. Nevíte aspoň okrajově, co by s tím mohlo být? Já jsem na tyhle věci laik, prosím o pomoc :)
USB sluchátka nefungují
USB sluchátka nefungují
Metal forever! \m/
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: USB sluchátka nefungují
Zeptej se kámoše na ovladač ke sluchátkům, nebo jej hledej na stránkách výrobce sluchátek.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
#Pic Právěže když sluchátka dostal, tak je to už řada let a sám neví, jestli nějaký CD nebo tak něco vůbec měl a kdybych toho výrobce znal, hned mrknu na stránky, ale na sluchátkách není žádné označení. Každopádně díky :)
Metal forever! \m/
Jaky operacni system? Spousta zarizeni ma ovladace pouze pro XP a ve Viste a novejsich nefunguje.
V kazdem pripade kdyz to pripojis tak by melo jit zjistit PID zarizeni a podle nej zjistit na Google co to je zac a zda to ma ovladace.
V kazdem pripade kdyz to pripojis tak by melo jit zjistit PID zarizeni a podle nej zjistit na Google co to je zac a zda to ma ovladace.
Kamarad ma co?
-
- Pohlaví:
Jak jsem již řekl, jsem laik. Co to je a jak se to zjišťuje? Děkuji
Metal forever! \m/
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2704
-
od Dolpi
Zobrazit poslední příspěvek
01 pro 2024 21:36
-
- 4
- 3878
-
od Riviera kid
24 kvě 2025 18:47
-
-
Bezdrátové sluchátka s ANC do 2000Kc k TV
od walderan » 15 led 2025 12:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 3375
-
od walderan
18 led 2025 17:51
-
-
- 5
- 4128
-
od Kadel33