Zdravím mám bedny 5.1 http://tech.wp.pl/kat,1009789,title,Glo ... aid=113ae0
A jednoho krásného dne sem poslouchal asi trošku moc nahlas a odešel mi Subofer. Nedělá bassy, jinak vše v poho, ale jak sem připojil ten basovy reprák na něco jiného, na central tak hrál. Asi se mi spálila nějaka součástka nic sem v suboferu nenašel žádný špatný kondenzátor nic mi spaleneho nepřišlo. Dalo by se to nahradit? Nebo kde bych sehnal další. Mám 5 funkčních beden a nechci kupovat nový komplet. Díky za rady předem.
Problémy s 5.1 reproduktory
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problémy s 5.1 reproduktory
Jestliže jsi laik, tak jedině to dát do servisu, aby zjistili závadu a sdělili, kolik by stála případná oprava. Pokud by byla velmi nákladná vzhledem k ceně nové soupravy, tak asi volit koupi nové sestavy. Máš-li známého, který se vyzná v elektronice, může to posoudit i on. Samostatný vadný díl sestavy asi ke koupi není.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Podle popisu závady "odešel" koncový stupeň zesilovače pro subwoofer, oprava pro laika nereálná. Odnes to do radiotelevizní opravny (pokud teda nemáš nějakého skutečně schopného opraváře-amatéra).
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Hmmm to je ta uzasna plne elektronicka verze 2, kde jsou vyrobni naklady tak snizeny ze nema ani mechanicky potenciometr.
Kolega co mi opravoval V1 tvrdil neco ve spojitosti s V2 o sbernem dvore, ale muzu se ho jeste zeptat.
Kolega co mi opravoval V1 tvrdil neco ve spojitosti s V2 o sbernem dvore, ale muzu se ho jeste zeptat.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nové reproduktory ale digitální ne cinch
od p3v4x » 24 lis 2024 20:39 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 0
- 1295
-
od p3v4x