Připojení PC na TV
Připojení PC na TV
Zdravím, mám problém chtěl jsem si připojit PC k televizi přes HDMI ,ale na Grafické kartě (http://www.czc.cz/msi-n760-tf-2gd5-oc-g ... 69/produkt) je pouze jeden HDMI výstup (ten používám na klasický monitor),tak jsem to zkoušel připojit na základní desku (http://www.czc.cz/msi-b85-g43-intel-b85/130608/produkt). Ale když si na TV přepnu na HDMI tak to píše - žádný signál. Když jsem měl notebook tak s tím problém nebyl připojil jsem to do něj a normal to zobrazovalo. Ještě jsem zkoušel v BIOSu zapnout na integrované grafice multi-monitor ale ani to nepomohlo. Díky za rady
Re: Připojení PC na TV
Co mas za procesor?
Intel i5-4460
Kdyz se podivas do spravce zarizeni - jsou tam dve graficke karty? Jedna Nvidia 760 a druha Intel 4600.
Pokud je povoleny ten Intel v BIOSu, tak by se to po pripojeni melo chovat jako dalsi monitor. Mam to zapojene uplne stejne - TV a monitor do Nvidie, projektor do Intelu.
Pokud je povoleny ten Intel v BIOSu, tak by se to po pripojeni melo chovat jako dalsi monitor. Mam to zapojene uplne stejne - TV a monitor do Nvidie, projektor do Intelu.
Mám tam jen tu Nvidii760
Pravdepodobne bude vypnuta v BIOSu.
Po aktivaci by se nainstalovat sama (ovladac), jen je treba stahnout z webu Intelu celou instalaci, je tam jeste obsluzny program ktery se hodi.
Po aktivaci by se nainstalovat sama (ovladac), jen je treba stahnout z webu Intelu celou instalaci, je tam jeste obsluzny program ktery se hodi.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3184
-
od neytos
Zobrazit poslední příspěvek
06 lis 2024 11:43
-
- 19
- 4367
-
od Fargotroniac
09 čer 2025 13:19
-
-
PC při připojení HDD nejde nabootovat Příloha(y)
od warcraftan » 23 dub 2025 20:45 » v Problémy s hardwarem - 24
- 5253
-
od šulda
24 dub 2025 17:54
-
-
- 8
- 3561
-
od Bary-Jan
05 úno 2025 22:07
-
-
HP Pavilion G6 - nemožnost připojení k síti Příloha(y)
od DenyKr » 13 zář 2024 21:47 » v Problémy s hardwarem - 19
- 5141
-
od DenyKr
15 zář 2024 14:14
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”