Vypni vše kromě "NVIDIA Display Service" & "avast! Antivirus", poté restartuj počítač.
V jednom případě způsobilo pád "NVIDIA Streamer Service", v druhém se tam míchal samotný driver GK. Driver booster a podobné programy ZÁSADNĚ nepoužívej. Maximem je program Slim Drivers.
PC nabíhá až na několikátý pokus, občas hodí BSOD*
Re: PC nabíhá až na několikátý pokus, občas hodí BSOD*
Vypnuto (nesys. věci), restartováno. Při restartu mi to padlo a momentálně se to zase snažím nastartovat, protože to stále padá. Zapomněl jsem stáhnout a nainstalovat ty ovladače z linku co jsi postoval, tak to udělám teď. Snad se neměli nainstalovat před vypnutím těch položek a restartem... Jinak osvětlíš mi proč Driver Booster nepoužívat?
Jinak jsem se snažil PC zapnout i v nouzáku, ale chovalo se uplně stejně. Ještě mě tak napadlo sem napsat, že i při samotný instalaci Win7 PC padalo. Třeba ta informace něčemu pomůže.
EDIT: Tak ovladače nainstalovány. Ovšem po doběhnutí instalace mi to spadlo. Píšu to sem pro to, že už tam bylo jen okýnko Dokončeno, který jsem nestihl odklepnout. Ale to je snad jen formalita u každé instalace a nic by se kvůli tomu pokazit nemělo. Hlavně že instalačka doběhla do konce. PC stejně furt padá.
Tady je kdyžtak screen z HWiNFO:
Jinak jsem se snažil PC zapnout i v nouzáku, ale chovalo se uplně stejně. Ještě mě tak napadlo sem napsat, že i při samotný instalaci Win7 PC padalo. Třeba ta informace něčemu pomůže.
EDIT: Tak ovladače nainstalovány. Ovšem po doběhnutí instalace mi to spadlo. Píšu to sem pro to, že už tam bylo jen okýnko Dokončeno, který jsem nestihl odklepnout. Ale to je snad jen formalita u každé instalace a nic by se kvůli tomu pokazit nemělo. Hlavně že instalačka doběhla do konce. PC stejně furt padá.
Tady je kdyžtak screen z HWiNFO:
Prosím, nikdo teda neví co by s tím mohlo být?
Tvoje základní deska by měla mít integrovanou grafiku. Otevři bočnici počítače a dedikovanou grafiku vyndej, poté zapoj kabel od monitoru do grafického výstupu na základní desce.
Alternativní postup je jít do biosu nastavit větší prioritu integrované grafice. Např. pod položkou VGA first init.
Zvol postup na, který si troufas. Jenom upozornuji, ze druhy postup musi umoznovat zakladni deska.
Alternativní postup je jít do biosu nastavit větší prioritu integrované grafice. Např. pod položkou VGA first init.
Zvol postup na, který si troufas. Jenom upozornuji, ze druhy postup musi umoznovat zakladni deska.
Tak dedikovanou grafiku (tu Nvidii) jsem vyndal, kábl zapojil do základovky. Výsledkem ale je, že PC padá furt stejně, nic se nezměnilo. V BIOSu mám nastavení na automatickej výběr graf. karty. Tohle teda asi vylučuje že by to dělala grafika, ne?
EDIT: Tak právě se mi stáhly ovladače na integrovanou grafiku. PC se restartovalo, bez pádu. Uvidíme jak poběží dál. Spíš se ale zase dostalo nachvíly do toho "stabilního okénka"
.
EDIT: Tak právě se mi stáhly ovladače na integrovanou grafiku. PC se restartovalo, bez pádu. Uvidíme jak poběží dál. Spíš se ale zase dostalo nachvíly do toho "stabilního okénka"

Naposledy upravil(a) Sutrhead dne 31 říj 2014 15:57, celkem upraveno 2 x.
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Grafika to opravdu nebude, chyby jsou náhodné. Spíš bych typoval MB.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
Tak jak jsem předpokládal, tak se i stalo. PC bylo jen delší dobu stabilní, ovšem teď mi zase s cvaknutím uvnitř case, spadlo. Vylučovací metoda teda řiká, že graf. karta to asi opravdu nebude. Takže zdroj/MB, nebo oboje?
Můžu poprosit o reakci? Jestli už z toho nikdo nic nevyčtete, tak mi holt nezbývá nic jiného než koupit nový zdroj a MB...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3970
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
23 čer 2025 09:18