Dobrý den,
potřeboval bych připojit k set top boxu (zaslepený hranatý S/PDIF optical) k bednám Genius 5.1 (bílý a červený drát). Je to možné? Dá se na to něco koupit? Do kulaté S/PDIF na bednách mám výstup ze zvuku PC. Myslím nějakou zástrčku nebo kabel s rozdílnými konci? S/PDIF - 2x jack?
Díky za odpověď
p.s. na googlu jsem hledal
připojení set top boxu k reprobednám
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: připojení set top boxu k reprobednám
Set-top-box má optický výstup, který bez nějakého převodníku s analogovým vstupem na bednách nespáříš. Bohužel nejjednodušší je přendavat kabely na vstupu do reprobeden.
Pokud bys chtěl použít převodník, máš ho třeba TADY. Příslušné kabely nejsou součástí převodníku, musíš je koupit extra.
Pokud bys chtěl použít převodník, máš ho třeba TADY. Příslušné kabely nejsou součástí převodníku, musíš je koupit extra.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Díky za odpověď, nevěděl jsem, že se té věci říká převodník a je k dostání. Stačí mi třeba tohle?
http://www.suntech.cz/produkt/307133-au ... -2x-cinch/
Kablíky do bedny mám, stačí tedy SPDIF oboustranný.
Díky a zdravím
http://www.suntech.cz/produkt/307133-au ... -2x-cinch/
Kablíky do bedny mám, stačí tedy SPDIF oboustranný.
Díky a zdravím
1. To, na co odkazuješ, je přesně to samé, na co jsem Ti odkázal já, jen jiný e-shop a lepší cena
2. Znovu jsem přečetl Tvůj původní dotaz a zajímá mě jedna věc - výstup z PC máš předpokládám také v optice?
3. Pozor! Ten převodník funguje jen stereo, neuděláš přes něj 5.1!
2. Znovu jsem přečetl Tvůj původní dotaz a zajímá mě jedna věc - výstup z PC máš předpokládám také v optice?
3. Pozor! Ten převodník funguje jen stereo, neuděláš přes něj 5.1!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Dobrý den, stále si přeji, aby to nějak šlo propojit na zvuk 5.1. Hledám na NETu různé kabely a převodníky ale vono je to většinou končí analog stereo? Na TV mám HDMI výstup pro různé a na Bass bedně je vstup AC - 6 krát CINCH ( 5.1 ). Mohlo by to jít?
HDMI přenáší digitální signál, 6x cinch je analog, čili dohromady nelze spáchat. Zda existuje převodník digitál - analog pro 5.1 netuším.
"převodník digitál - analog pro 5.1"
Presne tohle dela Dolby Digital nebo DTS dekoder.
Analog 5.1 = vystup z dekoderu do reproduktoru
Presne tohle dela Dolby Digital nebo DTS dekoder.
Analog 5.1 = vystup z dekoderu do reproduktoru
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Stále se nechci smířit s komplikovaným převodníkem a našel jsem Creative Decoder DDTS-100, který by měl opto signál upravit na Dolby 5.1 s konektory schopnými zasunutí do Genius beden. Je to tak, nebo blbnu?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3174
-
od neytos
Zobrazit poslední příspěvek
06 lis 2024 11:43
-
-
PC při připojení HDD nejde nabootovat Příloha(y)
od warcraftan » 23 dub 2025 20:45 » v Problémy s hardwarem - 24
- 5224
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
24 dub 2025 17:54
-
-
- 8
- 3556
-
od Bary-Jan