Vytažená FLASHka pomoc prosím!!!!
Vytažená FLASHka pomoc prosím!!!!
Synek mi za šnůrku vytáhl Flashku s USB slotu, čili nedošlo k bezpečnému odebrání hardware a teď mi to hlásí při jakémkoliv zapojení (Foťák , MP3, Hardeverový klíč) do jakéhokoli USB Slotu hlášku: Jedno ze zařízení USB nepracuje správně a systém Windows jej nepoznal. V tabulce to označuje Jako neznámé zařízení. Viz obrázek. Díky všem
pod admin uctem si spust cmd line -prikazovy radek
v command line zadej prikaz
set devmgr_show_nonpresent_devices=1
potrvrd prikaz a DO STEJNEHO PRIKAZOVEHO RADKU (nutne pro zachovani nastavene promenne)
si napis
devmgmt.msc
a potvrd, otevre se Ti okno Spravce zarizeni. v tom si pres volbu Zobrazit -> zobrazit skryta zarizeni
zapnes zobraeni vsech ovladacu ktere si mel v pocitaci. vyhledej a odstran vsechny ovladace v USB ktere mas vysedene. prip. pokud se Ti ukaze jiny jeste, ktery ma neco spolecneho s usb mobile device nebo tak, taky ho odeber.
pravdepodobne mas nekorektne odebranym zarizenim poskozeny ovladac. Kdyz se Ti povede takto ty vysedene ovladace odebrat, mel bys flash detekovat
v command line zadej prikaz
set devmgr_show_nonpresent_devices=1
potrvrd prikaz a DO STEJNEHO PRIKAZOVEHO RADKU (nutne pro zachovani nastavene promenne)
si napis
devmgmt.msc
a potvrd, otevre se Ti okno Spravce zarizeni. v tom si pres volbu Zobrazit -> zobrazit skryta zarizeni
zapnes zobraeni vsech ovladacu ktere si mel v pocitaci. vyhledej a odstran vsechny ovladace v USB ktere mas vysedene. prip. pokud se Ti ukaze jiny jeste, ktery ma neco spolecneho s usb mobile device nebo tak, taky ho odeber.
pravdepodobne mas nekorektne odebranym zarizenim poskozeny ovladac. Kdyz se Ti povede takto ty vysedene ovladace odebrat, mel bys flash detekovat
Promiň ale je to pro španělská vesnice
Kde najdu admin účet?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
V ovládacích panelech odeber USB a restartuj PC.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 6779
-
od Dyonysos
Zobrazit poslední příspěvek
14 led 2025 16:19