nefunkční myš Q-TEC Mouse Scroll
nefunkční myš Q-TEC Mouse Scroll
Zdravím. Zkoušela jsem nainstalovat nefunkční myš Q-TEC Mouse Scroll, item 14075 pomocí „Přidat hardware“, ale počítač myš nenašel, přestože byla již připojena, potom jsem zkusila najít změny v Správci zařízení, po připojení myši ale k žádné změně nedošlo. Hledala jsem tedy pomoc v Nápovědě a odborné pomoci, kde jsem nenašla nic kloudného ale podle níž jsem měla ve Správci zařízení poklepat na položku Myš a jiná polohovací zařízení, jenže tato položka úplně chyběla a nenašla jsem ji ani pod jinou položkou. Nic z toho nepomohlo tak jsem zkusila připojit jinou myš ale ani ta vůbec nereagovala ani pohybem kurzoru ani na poklepání. Zapnula jsem proto funkci Myš klávesnicí. Používám Windows XP Professional, verze 2002, Service Pack 2, mám procesor AMD Duron, 896 MHz, 256 MB RAM. Co mám ještě otestovat nebo zkusit? Díky LLeel.
Vycházím z předpokladu, že zkoušíš PS2 Myši.
Takže když vypneš počítač, myš připojíš, počítač zapneš, systém myšku nenajde? Je strčená ve správným portu? Porty pro myš a klávesnici vypadají stejně, ale v některejch případech stejný nejsou. Buď sou odlišený barevně, nebo je u nich obrázek
Pokud všechno sedí a myš se nehlásí, je buď problém v ní, nebo v desce. Před připojením PS2 myši je vždycky potřeba počítač vypnout, jinak ji systém nenajde. V případě připojování za chodu horzí odpálení portu.
Žádný jiný fígle nejsou, prostě comp vypneš, připojíš myš, zapneš a buď systém myšku najde, nebo ne. Když ne, smíříš se s tím že PS2 port nejspíš nefunguje a pořídíš USB krysu
Takže když vypneš počítač, myš připojíš, počítač zapneš, systém myšku nenajde? Je strčená ve správným portu? Porty pro myš a klávesnici vypadají stejně, ale v některejch případech stejný nejsou. Buď sou odlišený barevně, nebo je u nich obrázek

Pokud všechno sedí a myš se nehlásí, je buď problém v ní, nebo v desce. Před připojením PS2 myši je vždycky potřeba počítač vypnout, jinak ji systém nenajde. V případě připojování za chodu horzí odpálení portu.
Žádný jiný fígle nejsou, prostě comp vypneš, připojíš myš, zapneš a buď systém myšku najde, nebo ne. Když ne, smíříš se s tím že PS2 port nejspíš nefunguje a pořídíš USB krysu

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 28570
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
22 led 2025 21:47