Zdravím vás,
Tohle téma tu už bylo určitě řešeno. Chci si spíš ověřit jestli mám pravdu nebo ne. Jakmile zapnu pc na monitoru začnou běhat různé šedé ale i barevné pruhy. Dostanu se pouze do nouzového režimu ( Windows se mi nenačte). Jakmile se dostanu přes nouzový režim skočí mi na obrazovku modrá plocha s textem který bohužel nepřečtu, protože přes ty pruhy to nejde. Myslím si že problém bude v grafické kartě nebo i v něčem jiném? Děkuji za vaše odpovědi.
Pruhy přes monitor
-
- Pohlaví:
Re: Pruhy přes monitor
Vypadá to na GK, to je dedikované nebo integrovaná?
Odesláno z mého MT15i
Odesláno z mého MT15i
môže to byť zdrojom, alebo grafickou kartou...najlepšie je si najprv skúsiť vymeniť grafiku a potom sa uvidí, čo bude ďalej...čo máš za hardvér? snaž sa napísať čo najpodrobnejšie
Intel Core i7-4710HQ 3,5Ghz, Intel HM86 Chipset, 8GB DDR3 1600Mhz, SATA HDD 1TB(7200rpm) + 2TB samsung HDD,IPS LED 15,6" 1920x1080px,Intel Graphics 4600, Nvidia GeForce GTX860M 4GB GDDR5,Wi-fi 802.11 a/g/n, Bluetooth
ASUS N551JM-DM157H
Born to be FIIT (STU)
ASUS N551JM-DM157H
Born to be FIIT (STU)
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
promin, ale jak to muze byt zdrojem? vysvetli mi to nekdo? 

Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků
Slaby zdroj. Treba u HP 6000 Pro desktopu se to chova presne takhle kdyz je pretizeny zdroj - coz je skoro vzdycky kdyz se prida grafika s vetsim odberem nez 20W.
Ale obvykle se takhle projevuje usmazena graficka karta.
Ale obvykle se takhle projevuje usmazena graficka karta.
Omlouvám se dřív sem nemohl reagovat...problém je že hardware už nezjistím, protože stáří pc se odhaduje tak na 7-8 let a nejsem první majitel a nepamatuji si o co přesně jde. Kdybych byl aspoň schopný se dostat do OS tak bych to zjistit mohl ale takhle nevím jestli to jiným způsobem jde.Vím, že původní zdroj jsem vyměňoval ale za nový a je tak rok starý. Každopádně pokud by se jednalo o grafickou kartu dá se to poznat takhle na oko?
-
- Pohlaví:
Vypadá to na kartu. V Nouzovém režimu se podívej na C/Windows/minidump a obsah složky dej na Letecká pošta. Někdo znalý se na to podívá.
ok zkusim to a poslu sem
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 11312
-
od JuRas
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 13:41
-
- 16
- 9192
-
od šulda
28 bře 2025 21:30
-
- 7
- 4347
-
od petr22
18 srp 2024 10:25
-
-
Zpětná komunikace z NTB na tiskárnu přes switch Příloha(y)
od vasekpetr1 » 24 říj 2024 21:25 » v Sítě - hardware - 16
- 9704
-
od vasekpetr1
10 pro 2024 17:05
-
-
-
Instalace Office 2021 přes Deployment Tool Příloha(y)
od atari » 30 lis 2024 15:21 » v Kancelářské balíky - 5
- 3729
-
od atari
01 pro 2024 20:23
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”