,,Skvrny na obraze´´
,,Skvrny na obraze´´
Ahoj, Když mám na PC na obraze něco černého, tak se mi do toho udělají takové skvrny, jakoby světlejší čárky, po celý obrazovce, dělá to u videí  Youtube a i na fotkách ( Když si ty fotky dám jak tapetu tak to tam ale není),  nevíte co by to mohlo být?  jinak obraz je v pořádku, jen když je někde nějaký odstín černé tak tam sou takové světlé čárky.

Re: ,,Skvrny na obraze´´
Nevíte někdo?? opravdu mi to vadí a bojim se že je něco s grafičkou, ale je to jen u videí a fotografií, tak jestli to neni nějaký plugin??

- 
				guest
- Pohlaví:  
Až tam ty skvrny budou, udělej PrintScreen a dej ho sem jako přílohu.

http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=1014174622541
snad to jde vidět
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Pro 2014 16:57) ---
i když ten obrázek mám uloženej v PC, tak to de vidět i na obrázku, a když to dám do malování a přebarvím to černou, tak to normálně přebrvím a nic vidět nejde, fakt netuším čím by to mohlo být :(

snad to jde vidět

i když ten obrázek mám uloženej v PC, tak to de vidět i na obrázku, a když to dám do malování a přebarvím to černou, tak to normálně přebrvím a nic vidět nejde, fakt netuším čím by to mohlo být :(
Nejde vidět a obrátek se tu sem dává jako příspěvek .

Tak, když nic nejde vidět, tak to mám něco v háji v PC :(  Co by to mohlo být? :(

fotni to někde jinde ne na youtube černě . Spíš fotni to přes foťák a hoď to sem

- 
				guest
- Pohlaví:  
lukys98 píše:http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=1014174622541
snad to jde vidět
Vidět to není, protože si to nedal sem jako přílohu. Více záložka "Jsem tu poprvé"! Nikdo ti nebude klikat na odkazy!
- Pic
- Moderátor
- 
		Guru Level 13

- Pohlaví:  
- Stav:
Já tam žádné skvrny nevidím. Takže ty je na monitoru vidíš, tak to je nejspíš problém monitoru, nebo kabelu mezi monitorem a PC, či špatný kontakt  kabelu v konektoru na Pc, či monitoru. Pokud by to bylo GK, tak by to bylo i na PrtScr.

Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! 
Nic není dokonalé, ani člověk!
						Nic není dokonalé, ani člověk!
Ale jakto, když to v malování přebarvím štětcem, tak to vidět nejde? a když jsi to dám tu fotku jak tapetu plochy tak to vidět není? a proč je to jen u černé barvy? a mám to teda na ntb  tak čím by to mohlo být?
 tak čím by to mohlo být?  

tak čím by to mohlo být?
 tak čím by to mohlo být?  
Zpět na “Problémy s hardwarem”