Caute, v prvom rade neviem ci som to dal do dobrej temy, kedze si niesom vobec isty ci ide o grafiku, ak ano tak sorry.
Problem je nasledovny: Ked zapnem PC prejde bios a zacne nabehovat samotny OS (win 7 64bit), ked sa naloaduje(prejde) logo a ma sa nacitat pracovna plocha tak sa monitory vypnu(ziadny signal DMI ani HDMI) a pocut ako sa ventilatory rozbehnu na plno. Graficka karta je Nvidia GTX 660Ti mam na nu zapojene 2 monitory: prvy> 27' full hd 1920x1080 60hz a druhy> 19' ten ide na 1680x1050 60hz. Skusal som precistit pc vybrat a zalozit grafiku atd. 2 tyzdne som od toho mal pokoj no dnes som pc zapol az na 20. krat... ked spustim pc v safemode tak bez problemov nabehne. Niekto kto by vedel poradit ?? tak isto som skusal reinstal driverov a tiez aj downgrade driverov na verzie na ktorych som bezal dlhy cas bez problemov. Ked sa mi podari pc nakoniec rozbehnut tak nema problem s akoukolvek zatazou. Fakt som bezradny a prosim Vas o Vas cas. snad mate dostatok info ak nie kludne piste. dik
prave sa mi podaril nabeh winu az na plochu po kratkej radosti (asi 10sec) sa pc hodil do horeuvedeneho stadia = monitory bez signalu a venty na plno
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Pro 2014 20:48) ---
no vyzera to tak, ze to blbne cim dalej tym viac.. predtym ked som pc zapol tak bezal bez problemov aj par dni.. teraz sa mi rovnaky problem deje uz po 10minutach praci na pc.
Pri/po nabehu winu sa vypnu monitory a venty idu na plno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4