No vidíš, já nemám spinač do DPS, ale jsou na něm naletované dva dráty a má takové zářezy, aby se dal zacvaknout na bednu, kde jsou na to dvě lističky. Na to se pak zacvakne přední maska ve které už jsou upevněná ta tlačítka. Tam jde o půl milimetru.
Krom toho tvůj odkaz vede na přepínač!
Nefunguje Power Button
Re: Nefunguje Power Button
A přesně o tom naletování dvou drátů a zářezech pro zacvaknutí do držáku to je
Jinak přepínač má sice víc kontaktů, ale dá se zapojit jako vypínač, popř. tlačítko. S úspěchem je používám.

Jinak přepínač má sice víc kontaktů, ale dá se zapojit jako vypínač, popř. tlačítko. S úspěchem je používám.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Jak ti mám vysvětlit, že tento přepínač neodpovídá velikostí a že dělat do něho nějaké zářezy je nesmysl? A o kdyby se ty vodící lišty uřízly, vyrobily a přilepily jiné, pak to zase bude vysoké a nebude na to pasovat ta maska. Musíš mít vždy pravdu a nebudu ti odporovat. Abys mohl objektivně posoudit jak to opravit, musel bys to vidět a neblábolit o 5 minutách, nebo ty snad víš, jak tam má ten spinač usazený? Tečka!
Mně to nevysvětluj, Ty máš atyp, to je pro tazatele, kterému to patrně bude pasovat.
Ale s tou fotkou souhlasím. Už je tady???
Ale s tou fotkou souhlasím. Už je tady???
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Tady je problém, že výměna toho tlačítka nepřipadá v úvahu. Zkoušel jsem rozdělat celou pc skříň, ale nemohl jsem se k tomu tlačítku dostat. Jediná možnost by byla tu přední část urvat, což samozřejmě dělat nebudu. Opravdu jsem se zkoušel dívat všude, ale oddělat to zkrátka nejde, nikde nejsou žádné šroubky a silou to taky nejde, což je také důvod proč nemohu poskytnout fotku (pokud teda chcete fotku power tlačítka, pokud chcete fotku konektorů tak mám standartní jako zde - http://goo.gl/ZhbTYF). A koupit si nové tlačítko by bylo k ničemu, musel bych mít pořád otevřenou case, což by rušilo větrání procesoru, který se mi přehřívá když ji mám otevřenou. )
Jinak do BIOSu jsem se koukal a nikde jsem tu možnost nenašel, možná je to tím, že mám trošičku starší BIOS, takže zkusím udělat update z oficiálních stránek a pak napíšu jestli to tam bylo. Každopádně děkuji všem za odpovědi.
Jinak do BIOSu jsem se koukal a nikde jsem tu možnost nenašel, možná je to tím, že mám trošičku starší BIOS, takže zkusím udělat update z oficiálních stránek a pak napíšu jestli to tam bylo. Každopádně děkuji všem za odpovědi.
-
- Pohlaví:
Ta přední maska je na západky. Ve starých Biosech to právě je. A co tedy použít ten spínač na reset?
Odesláno z mého MT15i
Odesláno z mého MT15i
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3751
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
03 lis 2024 09:06
-
- 4
- 3762
-
od petr22
15 říj 2024 09:01
-
- 7
- 3756
-
od martanius
17 led 2025 02:29
-
-
T490s nefunguje trackpoint UPDATE Příloha(y)
od Sadelník1234 » 17 led 2025 21:49 » v Problémy s hardwarem - 3
- 3296
-
od kecalek
20 led 2025 16:00
-
-
-
Snímač otisku najednou nefunguje, laptop Příloha(y)
od frisby » 17 srp 2024 22:18 » v Problémy s hardwarem - 1
- 1717
-
od frisby
18 srp 2024 10:46
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”