Nevím čéče,nějak se mě to nezdá. Nebyl to spíš nějakej aprílovej vtípek? Stejně bys musel sehnat nějakej ten materiál co drží energii, ten nebude levnej, pak tomu dát nějakej vzhled. Nějak se mě to nezdá... Ale kdybys to potkal schválně to pošli, na to bych se podíval
Ja jsem si s pomoci meho taty (elektrikar) poupravil starou UPSku aby vydrzela to ze v ni neni ta puvodni baterka ale takova ta dvojita autobaterie (ted nevim jak se ji rika). Mno a musim rict ze zatim na zkousku jede u taty a je pres ni napojenej starej PI + NB P3 a LEDNICE !!! Kdyz vypadne proud tak to utahne fakt dlouho, zatim nevim kolik presne ale 4 hodky to vydrzelo (delsi vypadek zatim nebyl :) ) Pristi tejden nam tady maj na 10 hodin vypnout proud takze pres to chci mit napajenej Mrazak, Lednici a v pripade nouze dobijet NB.
p.s.: Lednice je na to napojena furt protoze tady obcas vypadne proud na 1s a uz zas jede, tahle starsi lednice to bohuzel nevydrzi a pak treba den nejde, takze je to jistejsi
p.s2: Mrazak+Lednici a popripade NB to urcite utahne, UPSka je stara Serverova a utahla toho vzdycky hafec. A baterky mam pro jistotu pripraveny 3 :)
To co ty by sis představoval pořád nenacházím. Potkal sem univerzální auto adaptér, možná bys užil aspoň to, ale žádnej návod na domácí výrobu nevidím...
Tohle téma je pro mně taky zajímavé, i když z trochu jiného důvodu
Zatím plánuji postavit střídač a z něj vést proud do transformátoru a 220V je na světě!!
zkusil bych sem někdy později propašovat el. schéma ale bude to nějakou dobu trvat
Prosím vás o radu ohledně neoriginální baterie do notebooku
Ale nevím zdali vzít 2 power výrobce.
Poslední příspěvek
Máš na notebooku instalovaný SW HP Support Assistent? Přečetl sis, co HP doporučuje po výměně baterky?
Úplně nabít, úplně vybít, úplně nabít, kalibrovat.
Zdravím, dnes jsem si zakoupil nový notebook (Macbook Air 2024) a mám otázku ohledně baterie, na jejíž odpověď jsem nepřišel ani po googlení. Chtěl bych, aby mi možná co nejdéle její kapacita vydržela, ale nevím, jak k tomu ideálně přistoupit. Ntb...
Poslední příspěvek
Nastaviť nabíjanie do 80%, NB môžeš ponechať trvale na adaptéri. Nabije sa na 80% (na to občasné využitie to stačí) a napájací blok prestane baterku dobíjať. Dnešné baterky v novom NB už nie je potrebné vybíjať - tak ju skôr zlikviduješ .
chci koupit nový notebook (s windows 11) pro nenáročného uživatele; budget +/- 9 až 13.000 Kč (koukání na filmy a nenáročná kancelářská práce).
Jediné konkrétní požadavky jsou delší výdrž baterie (v možnostech budgetu) + nějaká rozumná...
Poslední příspěvek
Dobře, rozumím. Možná tedy, dotaz upravím: co nejlepšího dostanu v tomhle budgetu, když mě bude zajímat primárně ta výdrž baterie (odolnost spíše, aby se to při běžném užívání za několik let nerozpadlo)? Nebo je to pak jedno (pokud to bude v tomhle...
Zdravím, Mám takový velice specifický problém koupil jsem jsi nvme disk do mého počítače jako direct upgrade z mého sata pomalého disku a chtěl jsem to hodit do asus prime a520m-k ,odmontoval jsem grafiku a pak jsem zjistil že sice slot na to mám...
Poslední příspěvek
Taky se mi podařilo ztratit u jedné MB šroubek, naštěstí tam pasoval jiný z rozebraného notebooku. Ale to ti asi nepomůže, že?
Není možné, že jsi zapomněl zapojit přídavné napájení grafiky? Grafiku je třeba taky důkladně zatlačit do slotu až na...
Mám tu sestřin notebook, který jak na potvoru asi tři roky po koupi začal trpět náhodnými restarty.
Někdy hodí BSOD, jindy jen zčerná obrazovka, v obou případech proběhne poté automatický start. Intervaly mezi zapnutím a spadnutím systému...
Poslední příspěvek
Díky za reakce,
baterku jsem vyjmul, problém to nevyřešilo.
Zkusím asi tedy sehnat flux a provést ten reflow.
Nahradni zakladni deska se da bezne koupit na Ebay a AliExpressu.
S kupováním nové základovky mám strach že objednám něco špatného nebo...