Dobrý den potřeboval bych pomoc,koupil jsem si zakladni desku ( http://www.alza.cz/asrock-g41m-vs3-r2-0-d237345.htm )
a k teto desce RAM paměť (http://www.alza.cz/kingston-8gb-kit-ddr ... 147673.htm)
všechno složil a jediné co se stane je že se roztoči všechny větračky a obraz NENASKOČÍ všechno by mělo byt zapojené (24 pin,12 pin cpu )takže v tom by problém byt neměl, tak jsem dal zakladni desku na reklamaci z druhou co mě došla to take nejde tak jsem vyměnil RAM paměť za (http://www.alza.cz/zeppelin-8gb-kit-ddr ... 346305.htm) a to take nepomohlo přitom tuhle desku jsem aj z těma zeppelin ramkama dával sousedovy a ten je 100% spokojen takže tady mě už dochazi sily tak bych moc poprosil o pomoc nebo jestli tu zakladni desku vrátit a koupit jinou nechám to na vas jak mě poradíte.
jo tomu sousedovy se dávaly ramky úplně stejné ale jen 4GB podpora u teto desky je do 8 GB a mely by byt podle výrobce kompatibilní.
Děkuju za rady.
Nefunkčnost nové zakladní desky
Re: Nefunkčnost nové zakladní desky
Ahoj.Co ostatní komponenty?Podporuje tvé CPU?
"Patice LGA 775 a 1366 jsou mimořádně citlivé na stav pinů. Poškození může být důvodem pro zamítnutí reklamace. Nejste-li si jisti instalací CPU, doporučujeme zajistit odbornou montáž."
"Patice LGA 775 a 1366 jsou mimořádně citlivé na stav pinů. Poškození může být důvodem pro zamítnutí reklamace. Nejste-li si jisti instalací CPU, doporučujeme zajistit odbornou montáž."
jj cpu je v podpoře jedna se o intel core duo E7500 na stav pinů jsem daval bacha všechny jsou v pořadku
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus Clear CMOS.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Monitor máš zapojený v integrované grafice na desce nebo máš vlastní grafickou kartu?
take jsem zkoušel už mě fakt nic nenapada zkoušel jsem snad všechno co bios na strankach je napsane k tom procesoru -vzhledem k tomu bios 1.30 a na zakladce je 1.90 píšu kdyby nahoudou to pomohlo
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Led 2015 18:30) ---
monitor jsem zkoušel zapojit jak na integrovanou tak i na slotu ani jedno nefungovalo
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Led 2015 18:30) ---
monitor jsem zkoušel zapojit jak na integrovanou tak i na slotu ani jedno nefungovalo
Vypni v BIOS integrovanou grafiku a zkus,pak vyndej externí grafiku,povol integrovanou a zkus.
jak mam vypnou integrovanou grafiku když ani nenaběhne uvodní obrazovka?
Tak vyndej externí a vyzkoušej.
to jsem take zkoušel ale furt nic.
Vyzkoušej jen s jedním paměťovým modulem,bez grafiky,pak ještě bez disku jestli naběhne alespoň BIOS.
no to jsem take zkoušel jeden modul dat na slot 1 a na slot 2 pak to same jsem zkoušel aj s druhým modulem.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 2573
-
od MariTopHigh
Zobrazit poslední příspěvek
02 lis 2024 23:00