Praskání zvuku Windows 7

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

08Everly
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Praskání zvuku Windows 7

Příspěvekod 08Everly » 27 led 2015 13:24

Dobrý den,
mám problém, který se objevil teprve před 4 dny. Jedná se o naprosto neposlouchatelný zvuk - takové elektronické praskání, echa, opožďování a zrychlování zvuku. Tenhle jev se děje jak u online sledování videí, tak i při spuštění mp3 v počítači. Jak jsem již psala -problém je čerstvý. Notebook mám již 5 let, dosud šlapal bezvadně.
A teď to, co mi vrtá hlavou - moje sestra má stejný počítač, stejné OS, naprostá identičnost. Objevil se u ní stejný problém, úplně ve stejnou chvíli. Z toho usuzuji, že by nemělo jít o problém hardwaru jako například vadná zvuková karta, ale že půjde o něco záludnějšího.
Moc bych prosila někoho, kdo má zkušenost čím by to mohlo být způsobeno, o radu.
Popravdě se v počítačích příliš nevyznám, ale zkoušela jsem měnit nastavení Flash playeru a ovladače zvuku. Vše bez výsledku. Je to celé k vzteku :yawn:
Díky za každou radu!

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Praskání zvuku Windows 7

Příspěvekod guest » 27 led 2015 13:28

Neinstalovaly se nějaké aktualizace systému?

08Everly
nováček
Stav:

Příspěvekod 08Everly » 27 led 2015 13:35

Jop, včera (26.1.) se instalovaly dva balíky. Ale problém je od 24. 1.
Rozhraní Microsoft .NET Framework 4.5.2 pro systémy Windows 7 x64 (KB2901983)
Aktualizace systému Windows 7 pro systémy na platformě x64 (KB2830477)
Aktualizace systému Windows 7 pro systémy na platformě x64 (KB2994023)
Aktualizace zabezpečení systému Windows 7 pro systémy na platformě x64 (KB3020388)
Aktualizace zabezpečení systému Windows 7 pro systémy na platformě x64 (KB2984981)
Aktualizace systému Windows 7 pro systémy na platformě x64 (KB2923545)
Sady Microsoft .NET Framework 4.5.2 Upgrade Language Pack (KB2901983)

Asi to nebude souviset, je to fakt divný. Ten zvuk se začal tříštit náhle, do dneška bez problémů oba počítače najednou.

guest

Příspěvekod guest » 27 led 2015 13:38

Ta sestra bydlí s tebou, nebo jinde? já bych to fakt tipnul na nějakou mizernou aktualizaci.

Udělej Bod obnovení k datu kdy to běželo OK.

08Everly
nováček
Stav:

Příspěvekod 08Everly » 27 led 2015 13:48

Bod obnovy jsme samozřejmě zkoušeli, nepomohlo. To zjevování problému má klesavou tendenci. Včera večer se již zdálo být vše vyřešené, šlapalo to v pohodě. Instalovali jsme novou verzi antiviru, myslela jsem že v tom byl háček a novej antivir to vyřešil Ale dnes dopoledne zase nanic. Ještě je možné, že máme v domácí síti nějaký virus, ale antivir po včera provedeném úplném skenování nic nenašel :/

guest

Příspěvekod guest » 27 led 2015 13:52

Je to možné, požádej v sekci HijackThis o kontrolu logu a popiš jim ten problém. Budou vědět víc než já.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”