USB 1.1 jako 2.0
USB 1.1 jako 2.0
Pořídil jsem si mp3, která vyžaduje USB 2.0, mám ale jen 1.1. Existuje nějaká redukce, která by mohla přehrávač přesvědčit o tom, že mám usb 2.0?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
neexistuje. půjde to i s USB 1.1. jsou zpětně kompatibilní
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
USB 2.0 a 1.1 jsou zpětně kompatibilní... Moc si neumím představit proč by to nemělo špalat, akorád pojede pomalej. (uveď typ MP3 přehrávače) Jinak by měl jít koupit USB 2.0 řadič do PCI, ale musel bych se kouknout jestli to ještě dneska seženeš.
Jsi-li bez miny, hoď kamenem...
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
ostatní jako flash disk atd. ti funguje? nemáš USB zakázané v BIOSU?jaký máš operační systém?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
připojení Samsung YP-U3J
Tento přehrávač mám také, připojení je bez problémů.
Je to o tom, že tento přehrávač v EU verzi se nechová jako USB Mass Storage zařízení, ale komunikuje přes MTP protokol. K tomu, aby ho windows rozpoznaly, je potřeba nainstalovat windows media player, myslím že nejméně verzi 9 - já mám v11 a šlape to.
Kupodivu se pak i přes to MTP "jakoby" chová jako UMS drive, přehrávač jde normálně otevřít jako disk a nahrát jde do něj cokoliv, nejen muziku.
Nedoporučuji příliš používat dodávaný soft na naládování přehrávače písničkami - je poněkud nemotorný a navíc neumí vytvářet v přehrávači playlisty - alespoň já jsem na to nepřišel. Daleko pohodlnější je použít mp3 přehrávač WinAmp, ten přehrávač Samsung rozpozná a velmi intuitivně se v knihovně médií písničky do přehrávače nahrají.
Případné dotazy na ICQ 105 550 057
Je to o tom, že tento přehrávač v EU verzi se nechová jako USB Mass Storage zařízení, ale komunikuje přes MTP protokol. K tomu, aby ho windows rozpoznaly, je potřeba nainstalovat windows media player, myslím že nejméně verzi 9 - já mám v11 a šlape to.
Kupodivu se pak i přes to MTP "jakoby" chová jako UMS drive, přehrávač jde normálně otevřít jako disk a nahrát jde do něj cokoliv, nejen muziku.
Nedoporučuji příliš používat dodávaný soft na naládování přehrávače písničkami - je poněkud nemotorný a navíc neumí vytvářet v přehrávači playlisty - alespoň já jsem na to nepřišel. Daleko pohodlnější je použít mp3 přehrávač WinAmp, ten přehrávač Samsung rozpozná a velmi intuitivně se v knihovně médií písničky do přehrávače nahrají.
Případné dotazy na ICQ 105 550 057

YP-U3J
ahoj,
mám podobný problém s tím, že i když mám nainstalované VMP11 (na jiném počitači VMP10) a zařízení mi to stejně nerozpozná...fakt nevim co s tím. Musí se ten MTP protokol někde nějak nastavit nebo povolit??
Díky za jakýkoli nápad...
mám podobný problém s tím, že i když mám nainstalované VMP11 (na jiném počitači VMP10) a zařízení mi to stejně nerozpozná...fakt nevim co s tím. Musí se ten MTP protokol někde nějak nastavit nebo povolit??
Díky za jakýkoli nápad...
jirii
Zpět na “Problémy s hardwarem”