Problem zvuku sem už v koncích.--VYŘEŠENO Vyřešeno

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Janek.
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Problem zvuku sem už v koncích.--VYŘEŠENO  Vyřešeno

Příspěvekod Janek. » 15 pro 2007 15:31

Ahoj mužete někdo hodit oko na muj problem .Začnu od začátku.Koupil jsem si novou zvukovku misto integrované ketrou jsem tam měl.Po nainstalovaní jsem hodinu skoušel proč mě nejdou pořádně sluchátka pak jsem zjistil že barevné označení na pc vzadu nesedí takže zelený do zeleného a ružový vedle do černého ,nechápu?Potom jsem prozměnu řešil že já slyším ve skype lidi oni mě ne ,nakonec jsem našel v liště malénastavení pravděpodobně od te zvukovky (já jelen jsem zapoměl jak se to jmenovalo) tam jsem čistě náhodou po najetí hned na první kurzor který jsem stáhnul na minimum rozhýbal sluchátka vše jelo ok.Včera mě bohužel lehnul komp shodil jsem C a nainstaloval windows znova vložil jsem grafiku zvukovku a vše co je třeba,ale ouvej zvuk opět v prd....ve sluchátkách slyším vlastní zvuk ,když přikryju mikrofon stejně slyším zvuk s televize jako by si ho bral odněkud a sluchátka pokud se přiblížím k monitoru nebo k reprakum hážou šílenou spětnou vazbu dokud repráky nestišim,měl jsem sice televizi spojenou s pc ale hned jsem to zrušil abych to vyloučil,a nic,pokud v zadu přehodím cinch do oranžové dírky tedy správně podle barev přestanu se slyšet ve sluchátkách ale zase mě nikdo neslyší při volání třeba ve skype.Ale skušební hovor proběhl normálně,zkusil jsem sluchátka zapojit i dopředu pc ale tam nefungujou vůbec a co nejhorší ten program co byl v liště před instalaci windovs samozřejmě zmizel ale po instalaci zvukovky teda jestli byl odní se už neoběvil ,samozřéjmě sem nainstaloval s cd vše byly tam pouze 2 položky ,zkusil jsem to znovu odebrat a nainstalovat ale zase nic ted jsem podle názvu na cd odebral dva programy s pc že jsem to chtěl zkusit znova a ejhle stejně mě zvuk jde stále stejně i přes odebrání snad jsem odebral zvukovku už jsem s toho magor ani v nastavení zvuku a zařízení nejde nic změnit teda jde ale ten problem to vubec neřeší ,není možné že by se opět oběvily stare ovladače a instalace te stare integrovane zvukovky po reinstalu a to by blblo ,musel jsem kvuli internetu vložit po instalaci ovladače zakl.desky tak jestli si to nestáhlo i zbytek ,jak mám prosím vše staré odebrat aby nešel vubec zvuk a vložil bych jen novou zvukovku nebo co jiného s tím udělat už mě to hlava nebere nejsem zase moc v pc virtuos ale trošičku se tomu snažim porozumět atk jestli bych mohl prosit o nějakou radu ale trošku polopatě ,nebo to něčím otestovat co tam je a co není třeba nějakym programem dík za radu jsem už v koncích a na mašlu ahoj.
Pokud nemáš u hlavy zbraň tak jde o ho....http://chs-arsoan.webnode.cz/

file:///C:/DOCUME~1/petr/LOCALS~1/Temp/gifanpr.htm

Reklama
Andrzej.
nováček
Stav:

Příspěvekod Andrzej. » 15 pro 2007 21:35

Pokud jsem to správně pochpil tak teď máš zvukovky 2. Jednu integrovanou a jednu v PCI slotu.
Pokud to tak je tak nejdřív zakaž v BIOSu tu integrovanou, skrátka ji vypni. Pak ti půjde jen ta v PCI slotu.
Zkus si stáhnout nejnbovější ovladače a nainstalovat je a pak se uvidí.
ASUS A7V8X-X VIA VT8377 Apollo KT 400 HIS Radeon HD 2600 XT Iceq turbo Maxtor 6Y080P0 80 GB 1GB RAM (512MB A-DATA DDR SDRAM, 512MB KINGMAX DDR SDRAM)

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 15 pro 2007 22:06

Jak se problém podařilo vyřešit, prosím? 8)

..vidím v předmětu "vyřešeno", ale nikde nevidím jak..díky.

Fox8
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Fox8 » 15 pro 2007 22:38

on to asi majtel vyřešil sám nějak asi jak říká Andrzej třeba to pomohlo :evil:
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna

Janek.
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Janek. » 16 pro 2007 03:44

V nastavení správce zařízení jsem ji dal zakázat i ovladače protože ta integrovaná byla na prvním místě,bylo to na radu mladého souseda ale jak vydno to pomohlo pak jsem znova nainstaloval tu novou a zobrazilo se mě všechno i ovl.panel te nove zvukovky na ploše tam jsem stáhl mikrofon a přestalo to chytat vazbu a funguje vše,nemam to ještě v malíku protože má to více funkci ta zvukovka i svuj přehrávač ,dá se v něm i nahrávat přes mikrofon svoje zvuky no je toho víc takže s tím ovládáním mikrofonu je třeba počítat do budoucna abych na něj nezapomněl,to zakázání v biosu moc neznám mohl bys mě navést ,nemám s tím moc skušeností a nerad bych v budoucnu něco skazil kdybych to skoušel ale rád si to napíšu a naučím abych to kdybych znova shazoval windovs věděl díky za zájem ahoj.

Janek.
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Janek. » 16 pro 2007 03:56

Ltb píše:Jak se problém podařilo vyřešit, prosím? 8)

..vidím v předmětu "vyřešeno", ale nikde nevidím jak..díky.
Je to přesně takhle.start,ovl.panely,výkon a udržba,systém,Hardware,Správce zařízení,Řadiče zvuku,videa a herních zařízení,u toho klik na plus,a jako první musí být ta zvukovka kterou používáš,pokud tam je jiná tak jako jsem měl já,tak pravým myši na ni klik,pak vlastnosti a dole jsem ji zakázal pak jsem kliknul na ovladače a dal je odinstalovat.Pak jsem nainstaloval novou a jede to .Se zakázáním v biosu jako další zpusob nemám zkušenost takže doufám že nám napoví ten další přispívatel ,já doufám že to co jsem s tim udělal bylo správné ale to určitě někdo zareaguje ahoj.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Problém s FPS
    od mcrakvar » 26 lis 2024 16:22 » v Vše ostatní (sw)
    4
    4047
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    28 lis 2024 10:06
  • Problém s RAM
    od lukas222 » 04 lis 2024 13:52 » v Problémy s hardwarem
    4
    3399
    od lukas222 Zobrazit poslední příspěvek
    05 lis 2024 13:36
  • Problém s fps spojený s gpu
    od Matyas.S » 02 pro 2024 20:30 » v Hry