Nefunkčnost nové zakladní desky
Re: Nefunkčnost nové zakladní desky
Už nevím,snad ti poradí někdo jiný.
kofola56 píše:všechno složil a jediné co se stane je že se roztoči všechny větračky a obraz NENASKOČÍ
Řekl bych, že jsi při skládání udělal nějakou chybu. Máš pod MB distanční sloupky?
Monitor je prověřený? Když monitor vypneš a znovu zapneš (bez PC), musí Ti naskočit na chvilku logo a pak Ti řekne "No signal". Je to tak??
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Mně se kdysi stalo, že se roztočily při startu větráčky a jen houkaly bez obrazu.
Problém byl ve dvou vyzkratovaných paměťových modulech a vyzkratoval dokonce i jeden slot na desce. Všechno mojí vinou, ani jsem o tom nevěděl, to je hnedka. Myslím si, že to bude i Tvůj scénář, je to podle mě ten nejpravděpodobnější.
Distanční šroubky máš zřejmě správně, to by Ti vůbec systém nenajel.
Problém byl ve dvou vyzkratovaných paměťových modulech a vyzkratoval dokonce i jeden slot na desce. Všechno mojí vinou, ani jsem o tom nevěděl, to je hnedka. Myslím si, že to bude i Tvůj scénář, je to podle mě ten nejpravděpodobnější.
Distanční šroubky máš zřejmě správně, to by Ti vůbec systém nenajel.
MSI B450 A-PRO MAX, Seasonic S12II 500 W, AMD Ryzen 2600 3,4 GHz, 8 GB Kingston DDR4 3200 MHz, Asus Radeon RX 5500 OC 8 GB, Kingston SSD 250 GB, Windows 10 64bit, case Thermaltake Matrix, Arctic Freezer 33 + 2x Arctic PWM 140 mm
Však taky nenajede, jen se roztočí větráky 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
no tak děkuju za rady a ty distanční no ja to vždy skladam na pohovce takže skrat bych vyloučil
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Led 2015 19:54) ---
jo a monitor je funkční obraz z druheho pc jede na něm jede
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Led 2015 19:54) ---
jo a monitor je funkční obraz z druheho pc jede na něm jede
Ještě bych vyndal procesor a zkontroloval ty piny,stačí když bude jeden ohnutý a nepůjde nic.
No já třeba skládal PC s gumovými rukavicemi, protože se mi už podařilo zničit dvě desky holýma rukama. Já si fakt myslím, že máš vyzkratované paměti a tudíž si můžeš koupit novou desku. A chlupatá pohovka = třením vzniká statická elektřina.
Mimochodem, možná Ti tu desku vrátili, tu poškozenou. Nebo máš možnost to ověřit pomocí seriového čísla?
Mimochodem, možná Ti tu desku vrátili, tu poškozenou. Nebo máš možnost to ověřit pomocí seriového čísla?
MSI B450 A-PRO MAX, Seasonic S12II 500 W, AMD Ryzen 2600 3,4 GHz, 8 GB Kingston DDR4 3200 MHz, Asus Radeon RX 5500 OC 8 GB, Kingston SSD 250 GB, Windows 10 64bit, case Thermaltake Matrix, Arctic Freezer 33 + 2x Arctic PWM 140 mm
no ty piny jsou 100% v pohodě na toto si davam pozor a co se tyče toho vyzkratovaní tak ja už nějakou dobu třeba sousedům,rodina atd opravuji nebo třeba se vylepšujou jejích pc a tohle jse mě ještě snad nestalo hlavně mě vrta hlavou že sousedovy ta sama sestava jede bez problemu no akorat ma jinači procesor asi pentium 4 ale ještě jednu pentium 4 mam doma a take jsem ju zkoušel a nic furt prostě radší koupit nove pc než se **** se staryma kramama asi no
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Led 2015 21:24) ---
jo a když vypnu obrazovku a zapnu tu desku tak tá deska asi vyšle nejaky signal protože se sama zapne ta obrazovka píšu kdyby někoho neco napadlo
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Led 2015 21:24) ---
jo a když vypnu obrazovku a zapnu tu desku tak tá deska asi vyšle nejaky signal protože se sama zapne ta obrazovka píšu kdyby někoho neco napadlo
Taky spravuji PC a stalo se mi to jen na mém. Za mě si kup novou desku (a ne rozhodně ASRock) a paměti.
Asi to tak udělam, možna to překopu cele aj s procesorem atd. všem moc děkuju za rady.
Chyba bude bud prosesore alebo nepodporuje ta daná zakladná doska ten procesor.
Napiš čo maš napísane všetko na procesore a hneť ti poviem v čom je chyba.
Napiš čo maš napísane všetko na procesore a hneť ti poviem v čom je chyba.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 2573
-
od MariTopHigh
Zobrazit poslední příspěvek
02 lis 2024 23:00