Zdravím,
hraju hru jménem Hidden & Dangerous 2, koukal jsem na její požadavky a porovnával je s mojema. Hra by mi měla běžet na 100% + nějakou rezervu jsem tam měl.. Hru hraju na max. 25fps, na některých mapách i víc ale to už tam musí být minimálně budov atp... Pár lidí kteří to hráli dříve měli o dost slabší PC jak já a hráli na víc fps. Ve hře pocituju lagy, hrát se dá ale obraz není čistej a prostě mi to vadí. Nemá někdo nějakou radu?
Požadavky hry: PIII
CPU: 1 GHz a vyšší
Paměť: 128 MB RAM a vyšší
Grafika: 32 MB a vyšší
Místo na disku: 2400 MB.
Můj PC:
CPU: Intel Pentium Dual 1.60GHz
Paměť: 1024 MB
Grafika: Intel Express Chipset Family - Celková paměť: 251 MB
Lagy ve hře.
Re: Lagy ve hře.
Moje rada zní: na hraní her absolutně nevhodná grafická karta. Velikost grafické paměti neříká nic o celkovém výkonu graf. karty. Tahle je navíc integrovaná na základní desce jako součást chipsetu → není na hraní her.
Ono se to nezdá a H&D 2 jede na stejném enginu, jako Mafia (LS3D), ale prostě je třeba i nějaký grafický výkon. V požadavcích hry je velikost paměti jenom proto, že tehdy na tom záleželo víc a byla jiná situace.
Ono se to nezdá a H&D 2 jede na stejném enginu, jako Mafia (LS3D), ale prostě je třeba i nějaký grafický výkon. V požadavcích hry je velikost paměti jenom proto, že tehdy na tom záleželo víc a byla jiná situace.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
iGPU bez dedikovane paměti si alokuje už tak malinkou RAM, která nemůže sedmam stačit.
Dej tam Win XP / Lubuntu.
Dej tam Win XP / Lubuntu.
Když jsem PC kupoval, to už je taky pár let tak jsem tam měl Windows Vista Home Premium, myslíte kdybych to dal do původního stavu tak že by byl i větší výkon pc a i ve hrách?
Tak to neni důvod tam dávat XP.. Zamkněte to... čůůůůůůůůůůůůůůůůůůůs
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2322
-
od mk2442