Zdravím přátelé,
trápím se v poslední době s následujícím problémem:
Mám zvukovou kartu, ke které jsem si nainstaloval následující: USB Multi-Channel Audio Device pro Win8. Když zapojím zvukovku, vše funguje, jak má, ovšem pouze pro ten usb-port, do kterého byla zvuková karta zapojena při instalaci výše zmíněného. To znamená, že když ji přehodím do jiného portu, program se nenačte a když už se načte, tak se se zvukovkou nepropojí. Nainstalovat program bez toho, aniž bych zvukovku do nějakého portu píchl, žel nelze.
Jak se dá, prosím, něco takového řešit? Rád bych, aby zvukovka fungovala na všech portech, nejen na tom, na kterém jsem ji instaloval.
Děkuji za pomoc
propojení driveru zvukové karty se všemi usb porty
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: propojení driveru zvukové karty se všemi usb porty
To asi nepůjde,,protože OS si pamatuje kde byla nainstalovaná a program a OS ji tam také hledá, jak to má uloženo.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Možná to má Win uloženo v registrech, ale je to jen má teorie ... prostě si to musíš pamatovat nebo napsat.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Můžeš sdělit proč potřebuješ zvukovou kartu stěhovat do jiného USB portu?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Je to při zvučení nešikovné, protože se u pultu střídá vícero zvukařů, neustále se všechny porty využívají, někdy je zvukovka potřeba, někdy ne a pro někoho, kdo o tom neví a přijde k notebooku, zvukovku zapojí do jiného portu než má, tak má problém. Prozatimní řešení je smíření se s osudem, k USB portu, který je na zvukovku jsem nalepil pásku s velkým Z :). Nicméně řešení, pokud tedy nějaké je, přes možná ony zmíněné registry, by mě zajímalo už jen díky mé povaze. :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Windows 11 update blokuje instalaci driverů. Příloha(y)
od kellne » 09 dub 2025 17:45 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 4105
-
od MonikaVavrova
Zobrazit poslední příspěvek
11 dub 2025 11:07
-
-
- 1
- 2046
-
od Melvidor