Bluethoth zlobí. Vyřešeno
Bluethoth zlobí. Vyřešeno
Dobrý den, mám Win 8.1 k ovládání používám myš ,,Microsoft notebook mouse 5000,, při práci myš funguje jak kdy někdy 10 min. někdy 30min někdy hodinu bez problémů. Po tomto čase myš přestane fungovat, stačí když jen najedu do ,,Nastavení počítače / Bluethoot / a myš začne opět fungovat, když se stránka otevře myš funguje. Prohlížel jsem nastavení bluethoot a na nastavení tam toho moc není. Když jsem měl minule Win 7 miš zlobila taky ale stačilo v nastavení vypnout ,,Režim úspory energie,, a nebyl problém.Ovladač to hlásí aktuální a na stránkách Microsoftu ovladač ke stažení není. Mám půjčenou ( stejnou) od kamaráda a problém je stejný. On má Win 7 a je bez problémů.
-
- Pohlaví:
Re: Bluethoth zlobí.
Pokud není ovladač, pak asi smůla. Stáhni ten co má kamarád a instaluj v režimu kompatibility.
Zkoušel jsem, vše možné a počítač nechce jeho verzi nainstalovat ani v režimu kompaktibility, stále to hlásí problém a odmítá nainstalovat.
Myslíš tohle.
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Úno 2015 19:22) ---
Dal jsem otestovat v režimu kompaktibility a skončil opět u této hlášky.
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Úno 2015 19:22) ---
Dal jsem otestovat v režimu kompaktibility a skončil opět u této hlášky.
Hledání řešení problému a opět tato tabulka, u ní skončím vždy.
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Úno 2015 19:43) ---
první
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Úno 2015 19:46) ---
Pak se ukáže ta tabulka potíže s kompaktibilitou.
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Úno 2015 19:43) ---
první
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Úno 2015 19:46) ---
Pak se ukáže ta tabulka potíže s kompaktibilitou.
-
- Pohlaví:
Vidím 2 možnosti, obrátit se na technickou podporu výrobce myšáky, nebo hledat alternativní ovladače. Ta druhá možnost je problematická, protože to místo ovladačů majde spoustu škodlivé havěti, ale občas se zadaří.
Zkusím a dám vědět, dnes musím do práce zatím dík.
Takže jsem stáhl nový ovladač ze stránek // drivers.softpedia.com // ovladač jsem nainstaloval a zatím to jde je to jen jeden den ale věřím že už bude vše jak má být. Dík za radu.
Zpět na “Problémy s hardwarem”