Opakované padání hry - grafická karta?
Opakované padání hry - grafická karta?
Zdravím, už po několikáté píšu na poradnu kvůli mé grafické kartě. Asi vám to popíšu celé, co všechno jsem pro to zatím udělal a kam jsem s tím problémem došel, takže když to bude delší tak se omlouvám. Mám zhruba 2,5 roku středně výkonný notebook ASUS N55SF po záruce. Všechno vždycky běželo tak jak mělo a na ty hry co jsem hrál mi to krásně stačilo, ovšem někdy před 2 měsíci mi začla blblnout grafická karta. Můj problém byl a zároven pořád je ten, že když jsem hrál jakkoliv výkonou hru na primární grafické kartě NVIDIA GT555M, tak po chvíli ta hra spadla a napsalo se že: Grafický ovladač nvidia kernel přestal pracovat a byl znovu obnoven a nebo jsem měl prostě black screen a musel jsem hru restartovat. První co mi lidi a celkově všichni poradili tak bylo vyzkoušet jiné ovladače a přeinstalovat PC, což jsem udělal a nepomohlo to. Další věc co mi radili bylo, abych si zkontroloval přehřívání, což jsem také udělal a karta měla opravdu vyšší teploty. Koupil jsem teda chladící podložku, notebook vyčistil od prachu. Teplota klesla asi o 25 stupnů ale pořád mi blblo to grafické zobrazení a vůbec nic mi to nevyřešilo. Rozhodl jsem se teda, že to donesu do opravny a tam by si s tím konečně měli poradit. Řekl jsem jim co to dělá a oni po měsíci asi zavolali a řekli že to bude stát 2500kč a že mi vymění grafický čip a opraví chlazení a protože jsem kompletně vyčerpanej z toho jak se to pořád snažím opravit a dělat vše pro to aby to fungovalo tak jsem to příjmul. PC mi teda *opravili*, dovezl jsem ho domů a všechno bylo dobré a první den krásně fungoval. Další den jak jsem ho zapnul tak jsem zjistil, že mi to zobrazení pořád padá, tak jsem nainstaloval nejnovější ovladače a problém pořád přetrvává..Vím, že je to asi složitější, ale zase žádám, jestli by mi s tím někdo nemohl pomoct, nebo na to říct svůj názor.. Už jsem z toho dost unavenej a potřeboval bych se nějako posunout dál.. Předem díky.. 

Re: Grafická karta
Podivej se na papir od te opravy co presne udelali a jaka je zaruka - pokud je na opravu zaruka 6 mesicu, tak jim to omlat o hlavu. Protoze takhle to vypada ze jedina "oprava" spocivala v prohrati horkovdusnou pistoli, coz je naprosto k nicemu.
Nejdulezitejsi je, jestli je graficky chip skutecne vymenen a pripajen cinem s primesi olova (v zadnem pripade bezolovnaty - tej je pricinou zavady). Pokud nedoslo k vymene a kvalitnimu pripajeni, je jakakoliv oprava pouze vyhazovanim penez.
Nejdulezitejsi je, jestli je graficky chip skutecne vymenen a pripajen cinem s primesi olova (v zadnem pripade bezolovnaty - tej je pricinou zavady). Pokud nedoslo k vymene a kvalitnimu pripajeni, je jakakoliv oprava pouze vyhazovanim penez.
Na papíře k tomu mi napsali:
Provedená oprava: Výměna grafického čipu + oprava chlazení.. Řekli mi, že na opravu je záruka 3 měsíce.. Můžu klidně vyfotit i ten papír co jsem k tomu dostal, jestli to pomůže.
Vyfotil jsem to teda:
http://i59.tinypic.com/a0cadw.jpg
Provedená oprava: Výměna grafického čipu + oprava chlazení.. Řekli mi, že na opravu je záruka 3 měsíce.. Můžu klidně vyfotit i ten papír co jsem k tomu dostal, jestli to pomůže.
Vyfotil jsem to teda:
http://i59.tinypic.com/a0cadw.jpg
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Obrázky se vkládají se, Nikdo to nebude stahovat. Máš to opravu se zárukou, tak jedině reklamovat. Upraven nic neříkající název tématu. Přečti si laskavě pravidla tohoto fóra a také se jimi příště řiď.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: Opakované padání hry - grafická karta?
Stačí na něj kliknout a otevře se ti, nic stahovat nemusíš. Omlouvám se, příště se polepším.. A děkuju teda, půjdu to reklamovat..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4352
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
03 bře 2025 07:11