Ahoj,
mám už cca 8 měsíců tuhletu myš http://www.czc.cz/a4tech-bloody-gamming ... 94/produkt a cca před měsícem se začala chovat divně. Někdy se to nestane celou hodinu, někdy se to stává každou minutu. Nahrál jsem to na video, aby bylo vidět, o co jde: https://www.youtube.com/watch?v=8-0gX_1DRhI . Problém začíná cca v 9té sekundě - jezdím myší nahoru a dolu po obrazovce, přičemž jakmile najedu dolů k obrazovce (cca 5 cma od spodního okraje) tak se rychlost kurzoru dost zpomalí a začně divně skákat ze strany na stranu (těch kurzorů co jsou zamrzlé na obrazovce po přejezdu si nevšímejte, nahrávácí program to nějak nezvládl). Tohleto "místo" ve kterém se myš zasekává je pokaždé různé - vždy to ale funguje tak, že jakmile do toho místa najedu, tak se myš zpomalí a zaseká a jakmile vyjedu, tak se zas zryhlí.
Zkoušel jsem zapojit druhou myš a ta tohle nedělá. Zkoušel jsem i měnit vzájemně porty mezi oběma myšma a pořád stejné - problém tedy musí být v myši, případně pak v ovladačích. Je mi ale divné, že by pokažený senzor nebo něco takového způsobovalo to, že se myš zasekne vždy na určitém místě a kousá se tam při ježdění tam i zpět. Dále jsem zkoušel přeinstalovat i ovladač z webu výrobce, ale také bez úspěchu.
Nemá někdo zkušenosti s podobným problémem? Nevím, jestli by prošla reklamace (tím, že se to stává +- náhodně)
Díky
Jakub
Rozbita mys/problemy s ovladacem
Re: Rozbita mys/problemy s ovladacem
Ahoj požíváš podložku, nebo jaký povrch je pod myší?
Ahoj, nemám přímo podložku, ale mám pod ní modré desky na papíry (nějaká imitace takové té hladké koženky). Zkoušel jsem ale i dát na to normální bílý papír a nic. Jinak dřív na této podložce šlapala bez problémů.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Reklamuj myš, nebo používej jinou.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 14
- 4308
-
od Scorpi