HW:
Processor: AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz
Memory: 4096MB RAM
System Manufacturer: MICRO-STAR INTERNATIONAL CO.,LTD
System Model: MS-7596
Card name: ATI Radeon HD 4800 Series
WIN 7 PROFFESIONAL .
Problém je v tom ,že mi odešla zvuková karta co již byla v pc po složení a odešla mi tak jsem koupil novou zvukovou kartu zapojil do pc tam kde se má a dal instalovat z disku co bylo vedle ni ,ale ukáže se mi ,že daný hardware nemůže býti nalezený prosím o pomoc . Z toho PC mám teďkom prd jelikož nejde zvuk
Zvuková karta instalace nejde
-
- Pohlaví:
Re: Zvuková karta instalace nejde
A jsi si jistý že z toho CD opravdu instaluješ ovladač pro tvůj systém. Co je to za ZK?
Jelikož to bylo vedle té zvukové akrty bylo to sní koupené http://www.ebay.com/itm/390574233962?_t ... EBIDX%3AIT. Tahle
Je mozne, ze na te zakladni desce odeslo mi neco jineho nez jen zvukova karta - napriklad PCI sloty (jejich radic).
Chtelo by to skusit jinou kartu, jakoukoliv, jestli ji to najde.
Chtelo by to skusit jinou kartu, jakoukoliv, jestli ji to najde.
Dobrá zkusím koupit jinou dosti i nad tím uvažuji spíše koupit nějakou už značkovou genius tady tuhle http://zvukove-karty.heureka.cz/genius- ... value-5_1/
- michal95147
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Jsi si jistý, že si tu zvukovou kartu v notebooku zapojil správně ??
Dej sem screen ze správce zařízení, rozkliknutý na Řadičích zvuku, videa a her. Ptom ještě screeny z vlastností zvukových zařízení na kartách obecné a ovladač.
Dej sem screen ze správce zařízení, rozkliknutý na Řadičích zvuku, videa a her. Ptom ještě screeny z vlastností zvukových zařízení na kartách obecné a ovladač.
-
- Pohlaví:
Na W7 by fungovat měla, ale zase karta za stovku nebudí velkou důvěru. Zkus ji na jiném PC třeba u kamaráda, ale pochybuji že bude fungovat. Pokud ji systém nenalezne, je nejspíš v čudu.
Viz. výše Petr22. Nicméně si nemyslím, že když odejde /a je to jisté?/ integrovaná zvukovka, že musí odejít i něco jiného - návaznost na další řadiče tam není. Zkusil bych nějakou lacinou USB zvukovku.
Viz. výše Petr22. Nicméně si nemyslím, že když odejde /a je to jisté?/ integrovaná zvukovka, že musí odejít i něco jiného - návaznost na další řadiče tam není. Zkusil bych nějakou lacinou USB zvukovku.
- michal95147
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus ten ovladač aktualizova přímo v systému, bez toho instalčního DVD.
"Nicméně si nemyslím, že když odejde /a je to jisté?/ integrovaná zvukovka, že musí odejít i něco jiného - návaznost na další řadiče tam není."
Chipset na desce (teplo). Je to AMDcko, ty stare chipsety pomerne hodne topi.
Chipset na desce (teplo). Je to AMDcko, ty stare chipsety pomerne hodne topi.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 2524
-
od Sirkosta
Zobrazit poslední příspěvek
23 čer 2025 19:21