Operating System: Windows 8.1 Pro 64-bit (6.3, Build 9600) (9600.winblue_gdr.140305-1710)
System Manufacturer: MICRO-STAR INTERNATIONAL CO.,LTD
System Model: MS-7596
Processor: AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz
Memory: 4096MB RAM
Card name: ATI Radeon HD 4800 Series (Engineering Sample - WDDM v1.1)
Prostě nejde mi nic dám dvd jakékoliv do dvd mechanikya nenačte to nic ve správci zařízení to má žlutý vykříčník a instalační disk základní desky nemohu nainstalovat jelikož nejde mechanika . Prosím o pomoc
Nejde mi dvd mechanika
Re: Nejde mi dvd mechanika
Klikni pravým na to zařízení a dej aktualizovat ,snad si Windows najdou své.
Napíše mi že zařízení je aktuální a stejnak nevím v tento počítač žádnou mechaniku ani se nic nenačte z disku
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
A ty k ní nějaké DVD máš? Jestli ano, tak napiš přesný název mechaniky, značku, model.
Jestli ne, tak zkus ještě opačný postup - klikni pravým a Odinstalovat.
A jen pro info. Všechny ovladače k čemukoliv, si můžeš stáhnout z netu, nemusíš vůbec mechaniku používat, stejně jsou na tom DVD většinou staré ovladače.
Jestli ne, tak zkus ještě opačný postup - klikni pravým a Odinstalovat.
A jen pro info. Všechny ovladače k čemukoliv, si můžeš stáhnout z netu, nemusíš vůbec mechaniku používat, stejně jsou na tom DVD většinou staré ovladače.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Model: Optiarc DVD RW AD-7240S ATA Device Tady a DVD k tomu nemám odisntalaci jsem udělal znovu se to nainstalovalo ,ale stejnak nic není ukázané v tento počítač
Nejspíš DVD mechanika odešla do křemíkového nebe, jak je stará a používaná? Mechaniky jsou spotřební zboží = odcházejí při běžném používání (počítá se na vyjetí traye mechaniky) i za 2-3 roky!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2301
-
od shockwave
Zobrazit poslední příspěvek
01 zář 2024 09:51