Přehřívání pc
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Přehřívání pc
Hmm zajímavé. Přidávám dalši error a to že jsem byl normálně na ploše a odešel jsem na půl hodiny a jak jsem přišel tak se počítač samostatně restartoval a objevilo se instalování nového Windowsu z cd
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Chtěl bych si nechat prosím poradit jaký ten hardisk mám koupit? Chci do toho minimálně investovat takže jsem se rozhodl pro tento: http://www.exasoft.cz/seagate-momentus- ... 85580.html
Základní desku mám ASUS M2N-SLI Deluxe
Děkuji za odpověd
Základní desku mám ASUS M2N-SLI Deluxe
Děkuji za odpověd
Ten co jsi vybral je do notasu. Pokud nejlevnější, tak třeba tento: http://www.exasoft.cz/seagate-barracuda ... 54363.html
PC: Intel® Core™ i5-3470 / ASUS P8Z77-M PRO / Corsair Vengeance Low Profile Black 2x8GB DDR3 1600 / Seasonic M12II-520 / ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB / OCZ Vertex 4 Series 128GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB / W8.1 Pro 64bit / Fractal Design Define R4 Black Pearl
MP: Samsung Galaxy S7 Edge
Těch 200,- bych si připlatil na 1TB
http://www.czc.cz/seagate-barracuda-720 ... 89/produkt
Až budeš např. prodávat PC tak ho bude chtít víde lidí.
500GB dnes u skoro nikdo nechce. Je to málo.
http://www.czc.cz/seagate-barracuda-720 ... 89/produkt
Až budeš např. prodávat PC tak ho bude chtít víde lidí.
500GB dnes u skoro nikdo nechce. Je to málo.
CPU - Intel Core i7-9700K + Noctua NH-D14
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Jak se tak divám tak u obou je rozhraní 6Gb/s a moje základní deska zvládá jenom 3gb/s ale asi to nevadí...vy tomu rozumíte více.
Každopádně Vám děkuji za rady asi bych to viděl na ten 1tb. Teď jenom aby to opravdu bylo tím...
Každopádně Vám děkuji za rady asi bych to viděl na ten 1tb. Teď jenom aby to opravdu bylo tím...
Určitě nevadí, jenom se nevyužije plný potenciál rychlosti disku.
A kup samozřejmě ten 1TB, který se vyplatí více.
Dej pak info jak to dopadlo :)
A kup samozřejmě ten 1TB, který se vyplatí více.
Dej pak info jak to dopadlo :)
PC: Intel® Core™ i5-3470 / ASUS P8Z77-M PRO / Corsair Vengeance Low Profile Black 2x8GB DDR3 1600 / Seasonic M12II-520 / ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX 4GB / OCZ Vertex 4 Series 128GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB / W8.1 Pro 64bit / Fractal Design Define R4 Black Pearl
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Tak zkusil jiný hardisk. Mám to přeinstalováné a ani neinstaluju nějakou hru protože vidiím že to není 100% ok ! Crystaldisk nedokáže ani disk najít:(
Při instalaci winu se mi několikrát stalo že se to seklo a nechtělo to najít žádný oddíl na který můžu nainstalovat system. Až jsem to znova odpojil a připojil pak dal restart tak se tam hardisk objevil. V biosu hardisk vidět jde tak už fakt nevím co to může být!
--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Bře 2015 19:13) ---
Ještě jsem nainstalovat crystal disk shizuku edition a tam mi to v pohodě disk ukáže a je to rozhodně lepší než ten předchozí! V čem teda může být chyba? Napadlo mně jestli za to nemůže ten win64bit protože jsem na něho přešel teprve nedávno...
Při instalaci winu se mi několikrát stalo že se to seklo a nechtělo to najít žádný oddíl na který můžu nainstalovat system. Až jsem to znova odpojil a připojil pak dal restart tak se tam hardisk objevil. V biosu hardisk vidět jde tak už fakt nevím co to může být!
--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Bře 2015 19:13) ---
Ještě jsem nainstalovat crystal disk shizuku edition a tam mi to v pohodě disk ukáže a je to rozhodně lepší než ten předchozí! V čem teda může být chyba? Napadlo mně jestli za to nemůže ten win64bit protože jsem na něho přešel teprve nedávno...
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ahoj,
píšu zde znova jelikož výměna hdd nepomohla je to lepší bez sekaní ale.... Další problém se objeví po chvílí hraní kdy mi zničeho nic restartuje pc a vypné monitor(dioda na monitoru bliká) ale žádný obraz. Po restartování nenajede až když ho vypnu a nechám asi zchladit tak vše normálně najede. Neví někdo prosím co by to mohlo být ?
píšu zde znova jelikož výměna hdd nepomohla je to lepší bez sekaní ale.... Další problém se objeví po chvílí hraní kdy mi zničeho nic restartuje pc a vypné monitor(dioda na monitoru bliká) ale žádný obraz. Po restartování nenajede až když ho vypnu a nechám asi zchladit tak vše normálně najede. Neví někdo prosím co by to mohlo být ?
Stáhni si HW Monitor, zapni hru a před pádem vyfoť teploty a vlož to sem.
CPU - Intel Core i7-9700K + Noctua NH-D14
Když mu to házelo ty BSODy, tak proč sakra ještě nemá vlákno v příslušné sekci?
http://www.pc-help.cz/viewforum.php?f=118 - tam založ nový vlákno a hlavně si přečti i ten návod od MiliNesse, co tam nahoře je.
Taky se bude hodit v tom vláknu odkázat i na tohle vlákno.
http://www.pc-help.cz/viewforum.php?f=118 - tam založ nový vlákno a hlavně si přečti i ten návod od MiliNesse, co tam nahoře je.
Taky se bude hodit v tom vláknu odkázat i na tohle vlákno.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Tak využívám toho že mi to zatím ne spadlo. Ještě mi to pokaždé hodí do modré obrazovky tam se to zkontroluje na 100% a pak restartuje a po restartu napíše The file is possibly corrupt. The file header checksum does not match the computed checksum.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 1771
-
od helpmeboys
Zobrazit poslední příspěvek
07 dub 2025 12:07