Zdravím,
poprosil bych vás o radu, koupil jsem microSD 64GB, kterou bezproblému naformátují i přečtou různá zařízení - kamery, telefony, tablety..., nicméně ji na počítači neotevřu. Počítač kartu vidí, dokonce i načte velikost média, nedokáže ji ale přidělit písmeno a tváří se, že je nečitelná. A to je problém, když bych musel pokaždé propojovat zařízení přes USB2.0, což je časově velmi náročné (4 hodiny jsem přetahoval 55GB). Počítač hlásí nějakou chybu I/O, na internetu jsem našel, že se jedná spíše o chybu na pevných discích.
Všechny karty do 32GB pc nemá problém počítač načíst.
Mé marné pokusy jsou k vidění zde:
https://www.youtube.com/watch?v=V7k8LMJW_cg
Jedná se o tuto kartu:
https://www.alza.cz/adata-micro-sdxc-64 ... 449590.htm
Počítačová sestava
HP Elite Microtower 7100
Jaká data bych měl zde ještě uvést? Děkuji za pomoc.
[SDXC] Kompatibilita různě velikých karet
[SDXC] Kompatibilita různě velikých karet
Naposledy upravil(a) KAWY dne 27 bře 2015 00:27, celkem upraveno 1 x.
Re: [SDXC] Nepřečtení karty
U lacinych neznackovych karet jako je Adata je mozne vsechno, ale podle popisu to vypada na to ze ctecka karet bud nepodporuje SDXC, nebo je instalovan zastaraly ovladac.
Re: [SDXC] Nepřečtení karty
Karta je citelna i na pujcenem notebooku, chyba je nekde v pocitaci. Zkousel jsem i jiny OS, stejna chyba. Kde zjistim ovladace ke ctecce karet? V tom se dvakrat nevyznam:(
Re: [SDXC] Kompatibilita?
Nevadí, budu to muset nějak přežít:-)
Mohu se ještě zeptat, zdali, pokud zařízení přečte kartu SDXC (konkrétně oněch 64GB), pak automaticky dokáže pracovat i s většími kartami 128GB, popřípadě (zatím jen teoreticky) až do 2TB? Prostě zdali nezáleží na kapacitě, ale pouze na systému souborů oné karty (exFAT)?
Mohu se ještě zeptat, zdali, pokud zařízení přečte kartu SDXC (konkrétně oněch 64GB), pak automaticky dokáže pracovat i s většími kartami 128GB, popřípadě (zatím jen teoreticky) až do 2TB? Prostě zdali nezáleží na kapacitě, ale pouze na systému souborů oné karty (exFAT)?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2706
-
od Paja32
Zobrazit poslední příspěvek
02 led 2025 09:57
-
- 7
- 5872
-
od Jirka88
26 úno 2025 19:14
-
-
PSU kompatibilita s novou základní deskou Příloha(y)
od Viktor737 » 26 zář 2024 17:06 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 17
- 5023
-
od Viktor737
29 zář 2024 15:04
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”