Dobrý den mám problém z jednou věci, nejsem žádnej expert přes počitače ale hraju jednu hru a najednou se mi to sekne ta hra odpojím ze zásuvky znova zapnu a vyjede mi spuštění systému se nezdařilo příčina můžeš být změna hardwaru nebo softwaru
soubor: /windows/system32/config/system/
stav oxc00000e9
a nejde mi to o to tak jak o záchranu pevnýho disku (c:) mam tam všechny data nebod mám i (users) myslím že by to šlo připojením k funkčnímu pc nebo ntb a dostat se tam a zachránit data zítra to možná beru do psčka a bojím se že když jim to tam vyklopim že mi to přeinstalují a moje data budou fuč to nechci tak jestli by se to dalo ještě něják nabotovat a nebo jim to něják říct.
když mám všechno na pevným disku tak je možná pravděpodobnost větší tak jestli by ste mi mohli pomoct pro zachránu zatím se do toho moc nechci štourat ještě víc abych tam něco neudělal
Děkuji za odpovědi a rady, Ondra
Problém /windows/system32/config/system/
-
- Pohlaví:
Re: Problém /windows/system32/config/system/
Vítej na PC-HELP! (i přesto, že píšeš nesrozumitelně).
Tohle znamená, že je poškozen souboru registru. Chceš-li zachránit data, potom:
1. Vyndej disk a dej ho do stolního PC. Zkopíruj si soubory co potřebuješ. Nebo:
2. Stáhni si live linux, vypal na CD a nabootuj z CD. data můžeš v linuxu přenést např. na flashku.
A kdybys šel cestou 1., pak nech disk zkontrolovat pomocí CDI.
Jinak u XP se problém dal opravit takto: https://support.microsoft.com/en-us/kb/307545/cs
Tohle znamená, že je poškozen souboru registru. Chceš-li zachránit data, potom:
1. Vyndej disk a dej ho do stolního PC. Zkopíruj si soubory co potřebuješ. Nebo:
2. Stáhni si live linux, vypal na CD a nabootuj z CD. data můžeš v linuxu přenést např. na flashku.
A kdybys šel cestou 1., pak nech disk zkontrolovat pomocí CDI.
Jinak u XP se problém dal opravit takto: https://support.microsoft.com/en-us/kb/307545/cs
Ono Právě co sem skoušel tak se tam nejde dostat ani přes nouzovej režim a nebod jak si řikal a s tím cd nejsem žádnej expert takže jenom kdyby si to něják rozebral více abych mněl tušení o co de jinak se to stalo na Windows Vista Home Premium ale mám tam nějáký dokumenty v pár složkách který jsou na disku (:c) mám Notebook Asus a můžu to i tak napojit místo pc na druhej ntb ne?
jo a jak to je s tím linuxem to nainstaluju a potom vypálím vložím cdčko do mechaniky a dostat se do biosu?a to budu mít místo windows linux takže kdybych si ty dokumenty vybral tak bych to potom mohl normálně přeinstalovat spátky na Windows?
jo a jak to je s tím linuxem to nainstaluju a potom vypálím vložím cdčko do mechaniky a dostat se do biosu?a to budu mít místo windows linux takže kdybych si ty dokumenty vybral tak bych to potom mohl normálně přeinstalovat spátky na Windows?
-
- Pohlaví:
Samozřejmě, že se nedostaneš do nouzáku, když je poškozený registr.
Psal jsem Live Linux To značí, že systém se neinstaluje, ale běží pouze v paměti. Nicméně zpřístupní třeba flash disk, na který můžeš data zkopírovat.
Můžeš ještě stáhnout a vypálit Hirens Boot CD, kterýžto obsahuje i MiniXP, pomocí nichž můžeš zálohu provést taky.
Psal jsem Live Linux To značí, že systém se neinstaluje, ale běží pouze v paměti. Nicméně zpřístupní třeba flash disk, na který můžeš data zkopírovat.
Můžeš ještě stáhnout a vypálit Hirens Boot CD, kterýžto obsahuje i MiniXP, pomocí nichž můžeš zálohu provést taky.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Zaplatil jsem 2799 Kč za Windows 11 Pro – systém není aktivovaný, klíč jsem nedostal Příloha(y)
od MoA285 » 27 kvě 2025 20:38 » v Reklamace a zákony - 15
- 5777
-
od MoA285
Zobrazit poslední příspěvek
28 kvě 2025 00:59
-
-
- 6
- 8293
-
od zeus
05 srp 2024 15:30
-
- 2
- 5926
-
od HelFix
14 říj 2024 21:13
-
-
TCL 40S615 - Cant load Android system Příloha(y)
od Daniel_Jackson » 25 zář 2024 10:58 » v Vše ostatní (hw) - 2
- 3332
-
od Daniel_Jackson
27 zář 2024 22:17
-
-
- 0
- 2135
-
od peta501