Lagy v PC hrách
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Lagy v PC hrách
Ahoj všichni koupil jsem si Titanfall a BF Hardline. Obě hry jedou na +- 50-70 fps a stejně lagují. lagy jsou stejné na Ultra detaily i na Nízké. Dělá mi to v podstatě u všech her. Kdysi jsem tu toto téma řešil a na nic se nepřišlo. Teploty a ovladače OK!!! Pc je přeinstalovaný takže žádný bordel v něm taky být nemůže. Nemá někdo nápad co stím?
Re: Lagy v PC hrách
Definuj pojem "lágují" lágovat může maximálně tak internet při online hraní, ale s FPS to nemá nic společného. Spíš bych to v tvém případě nazval škubání,sekání ... či jak se to projevuje ?
Na tvém místě bych byl snížil detaily na minimum a zapnul v-sync a pokud udržíš stabilních 60 fps a nebude vše maximálně plynulé, tak bude opravdu někde problém. Jakou máš sestavu ?
Na tvém místě bych byl snížil detaily na minimum a zapnul v-sync a pokud udržíš stabilních 60 fps a nebude vše maximálně plynulé, tak bude opravdu někde problém. Jakou máš sestavu ?
Co kdyby si sem napsal jakou máš sestavu?
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
To stěmi detaily jsem udělal. No a ty lagy jsou jakési "škubání" no. Není to nic hrozného ale vadí mi to. Sestava: Gigabyte GTX 660,FX 6300,Kingston HyperX Fury Blue 8GB ,ASUS M5A97 R2.0 - AMD 970,Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB .
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2319