Aktualizácie, Slow-mode, Windows

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Krantz
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Aktualizácie, Slow-mode, Windows

Příspěvekod Krantz » 17 kvě 2015 15:07

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať ako mám riesiť túto situáciu, keď windows odomňa chce aby som aktualizoval systém. To som následne urobil a reštartoval počítač lenže vždy keď sa môj druhý ntb zapne, tak mi to dáva, aby som windows spustil ako resume. Nie normálne ale vyhodí mi to tabuľku. A samozrejme aktualizácie nikde, urobím to druhykrát ani na desiatykrát to nefunguje, stále tie aktualizácie musím davať aby som vypol notebook bez nich to nejde. Ďalší problém je ten, že notebook je spomalený, momentálne som to dal prečistiť malware programom a čistím to ešte cez eset, uvidíme ako to dopadne, ale proste samotný ntb už nie je taký rýchly ako kedysi neviem prečo. Mám pocit, že by to chcelo reinštalovať celý windows 7, vedeli by ste mi povedať ako mám preinštalovať windows 7? Úplne na novo ako keby som zapol ntb prvýkrát.

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Aktualizácie, Slow-mode, Windows

Příspěvekod Pic » 17 kvě 2015 15:47

Jsou dvě možnosti, buď nedodržuješ správný postup při aktualizaci, nebo máš poškozený Windows, či v PC nezvaného hosta uloveného na netu. V tom případě doporučuji návštěvu sekce HiJackThis. Návod v Články a návody.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”