SkyStar2
Re: SkyStar2
to jak kdyby tam ten disk vubec nebyl. to je fakt divne, ja proste nevim. ale na 100% nekdo vedet bude, jsou tu borci
Zatim díky.
mas to jinak na channel 2, kdybys ten disk dostal na 0, tak moznaaa, nevim, uz jen zkousim:-). na sata1 to pripoj
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
To je tak,kdyby jsi vyfotil boot obrazovku a dal sem jako přílohu.
Zdravim. Tak jsem se znovu vrátil k té satelitní kartě a v Biosu jsem přišel na toto: Viz příloha. Jedno foto je bez sat.karty, ta spodní fotka a druhé s sat.kartou
ve slotu. Nechá se to nějak v biosu přenastavit? Díky.
ve slotu. Nechá se to nějak v biosu přenastavit? Díky.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Asi takhle-
Jak máš nastavené možnosti bootování?
A jak dál?Máš dvě možnosti.Buď budeš kartu provozovat na systému na kterém ti to pojede nebo jí hoď do koše.Byla určená pro xp a starší.Na vistu ještě byla podpora a na sedmičkách se někdy nechala rozjet v režimu kompability s posledním ovladačem a to ve verzi 1.3 a proto jsem se také na něj ptal.V systémech 8 a 8.1 není tato karta podporována.Možná by se nechala v nějakém virtuálním stroji.Měla by běhat jak pod linuxem tak pod starší verzí windows.I když nechápu,co na ní ještě chceš chytat.Stojí mě tady vedle usb2 HD CI a nemá to smysl ani pouštět pro těch pár programů co tam ještě jede.
Jak máš nastavené možnosti bootování?
A jak dál?Máš dvě možnosti.Buď budeš kartu provozovat na systému na kterém ti to pojede nebo jí hoď do koše.Byla určená pro xp a starší.Na vistu ještě byla podpora a na sedmičkách se někdy nechala rozjet v režimu kompability s posledním ovladačem a to ve verzi 1.3 a proto jsem se také na něj ptal.V systémech 8 a 8.1 není tato karta podporována.Možná by se nechala v nějakém virtuálním stroji.Měla by běhat jak pod linuxem tak pod starší verzí windows.I když nechápu,co na ní ještě chceš chytat.Stojí mě tady vedle usb2 HD CI a nemá to smysl ani pouštět pro těch pár programů co tam ještě jede.
Na sedmickach rozhodne zadny rezim kompatibility potreba neni, protoze ovladac je pro Windows 7.
Mam v pocitaci Skystar2 i Airstar, coz je v podstate ta sama karta (pouziva stejne ovladace), posledni je myslim verze 4.7.
V 8 by to melo jit rozjet s ovladacem od novejsi karty Skystar 2 Express.
Mam v pocitaci Skystar2 i Airstar, coz je v podstate ta sama karta (pouziva stejne ovladace), posledni je myslim verze 4.7.
V 8 by to melo jit rozjet s ovladacem od novejsi karty Skystar 2 Express.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Každému se nezadaří-http://www.microsoft.com/en-us/windows/compatibility/CompatCenter/ProductDetailsViewer?Name=TechniSat%20Digital%20SkyStar%202%20eXpress%20HD%20TV%20Tuner%20Card&vendor=TechniSat%20Digital&ModelOrVersion=4110%2F3734&Type=Hardware&tempOsid=Windows+8
no a za zkoušku nic nedáš-ftp://ftp.eumetsat.int/pub/OPS/out/user/EUMETCast_Support/EUMETCast_Licence_cd/Windows/DVB_devices/Skystar%202%20DVB-S/
nebo
ftp://ftp.eumetsat.int/pub/OPS/out/user/EUMETCast_Support/EUMETCast_Licence_cd/Windows/DVB_devices/SKYSTAR2_HD/
no a za zkoušku nic nedáš-ftp://ftp.eumetsat.int/pub/OPS/out/user/EUMETCast_Support/EUMETCast_Licence_cd/Windows/DVB_devices/Skystar%202%20DVB-S/
nebo
ftp://ftp.eumetsat.int/pub/OPS/out/user/EUMETCast_Support/EUMETCast_Licence_cd/Windows/DVB_devices/SKYSTAR2_HD/
Zpět na “Problémy s hardwarem”