Zdravím .
Nedávno jsem si do své brambory pořídil novou GK a to sice GTX 960 od Gainwardu. První hra co jsem na ní spustil byl zaklínač 3 , ze začátku jsem si toho nevšímal ale později mě překvapilo do očí bijící doskakování textur a objektů. Myslel jsem si že to je prostě tou hrou a časem to optimalizují, a ono nic a je to spíše horší . Poté jsem ovšem zjistil že mám tento problém i v GTA 4 kde mi to předtím tyto věci rozhodně nedělalo. Je tedy možné že problém je v mém kusu GK a bude nutná reklamace ? ? Děkuji.
Pomalé zobrazováni objektů a vykreslování textur.
Re: Pomalé zobrazováni objektů a vykreslování textur.
Vybral jsi zrovna dvě hry které právě s doskakováním textur mají problémy. GTA IV je sama o sobě mizerně optimalizovaná hra která má spoustu problému. Zaklínač 3 je celkem dobře optimalizován ale stále to pokulhává a ty textury tam skáčou jedna radost (hlavně ve větších městech). Neřekl bych že by to bylo grafickou kartou.
- janekdeeste
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Zkusit ještě aktualizovat ovladače na poslední verzi.
MB: ASUS TUF GAMING B550-PLUS - AMD B550 CPU: AMD Ryzen 5 5600 CPU FAN: Default RAM: Kingston Fury Renegade Black 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL16 SSD: Kingston SSD KC3000, M.2 - 1TB HDD: Seagate Barracuda 1TB CASE: Endorfy Signum 300 Air, TG, černá ZDROJ: Seasonic Focus (GX-550) - 550W GPU: ASUS AMD Radeon™ DUAL-RX6650XT-O8G, 8GB GDDR6
Nojo , jenomže mě se to děje extrémně , , třeba přijedu do Novigradu a ve vzduchu se vznášejí lidé , protože se nestihl objevit dům , nebo přijedu do vesnice a tam nikdo , tak musím počkat , než se doobjeví všechny NPC .... A všiml jsem si že doskakování textur se mi ve větší míře děje i ve space engineers , nevím jestli se na to teď podvědomě soustředím nebo se mi to fakt dřiv nestávalo (GTX 640).
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2635
-
od PARKR
Zobrazit poslední příspěvek
08 úno 2025 09:18
-
-
Pomalé, žádné nabíjení telefonu Příloha(y)
od muffin105 » 23 lis 2024 21:37 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 9
- 3864
-
od muffin105
Zobrazit poslední příspěvek
24 lis 2024 14:41
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”