Prppojením PC a TV - zpomalení
Prppojením PC a TV - zpomalení
Dobrý den, Mám úplně stejný problém se spomalením PC po připojení chytré televize. Myslím si, že je to bohužel záležitost Lenova. Ideacenter Q190 Celeron. Instalováno Windows 8.1 Bing, zkusil jsem z flešky Ubuntu - USB , Windows XP - USB a stejný problém. Když toto PC připojím pomocí VGA nebo k jiné televizi tak je to OK. TV která zlobí je vychytralá Philips 58PUS68XXX . A proto že to není v domácnosti, ale potřeboval jsem pro zákazníka zprovoznit malé PC schované za televizí a je to už třetí TV, tak jsem šáhnul po vyzkoušeném Ideacenter. To znamená, že 2x Panasonic s 50" funguje s Ideacenter bez problémů, ale Philips s kterýmkoliv z těchto PC když je prohodím mezi sebou nechce spolupracovat. Nezáleží na OS Windows, Linux, je to jedno.
-
- Pohlaví:
Re: PC se propojením přes HDMI strašně zpomalí
Fuzo:
Založ si vlastní téma a nevstupuj do cizího! Viz pravidla.
Založ si vlastní téma a nevstupuj do cizího! Viz pravidla.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prppojením PC a TV - zpomalení
Téma vloženo samostatně pod upraveným názvem. Přečti si pravidla tohoto fóra a příště se jimi laskavě řiď!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Pozoruji zpomalení iPhone 12
od HelFix » 25 pro 2024 16:43 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 7
- 4762