Kabel vyměněn a znovu to zamrzlo, přehříváním to snad nebude jelikož to zamrzne i když s počítačem nic nedělám. Zítra to přepastuju a pak tam zkusím nějaký test. Mám zkusit MemTest, Memtest86+ nebo nechat déle běžet program OCCT? Kdyby nic nepomohlo, tak to asi dám do servisu.
Nicméně díky za reakce a snahu:).
Zamrznutí PC + problém s BIOSem Vyřešeno
Re: Zamrznutí PC + problém s BIOSem
Pokud máš v Biosu vlastní nastavení, tak ještě zkus tovární nastavení (default). Pokud někdo udělá nevhodné upravy Biosu tak to muže způsobovat podobné problémy.
Tak jsem nechal běžet MemTest asi hodinu, žádný chyby nenašel. Zkusil jsem zapojit SSD do vedlejšího slotu na základní desce a BIOS jsem dal do defaultního nastavení, tak uvidíme jestli něco pomůže.
update: Nepomohlo to, opět se to zaseklo, tentokrát při kontrole (nebo co to je) vstupů. Tohle jsem fotil až při úspěšném startu, předtím se to zaseklo na PORT-00 No device detected.
http://i.imgur.com/AzpN38L.jpg
update: Nepomohlo to, opět se to zaseklo, tentokrát při kontrole (nebo co to je) vstupů. Tohle jsem fotil až při úspěšném startu, předtím se to zaseklo na PORT-00 No device detected.
http://i.imgur.com/AzpN38L.jpg
Je to vyřešeno, problém byl způsoben vadným diskem. Sice nevíme co bylo špatně, ale na novém disku už vše funguje tak jak má.
Díky všem
Díky všem
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2366
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
26 dub 2025 16:02
-
- 1
- 2438
-
od petr22
15 srp 2024 21:37
-
-
Náhodné zamrznutí PC, řešením je pouze tvrdý restart.
od Sipsisipi » 21 srp 2024 19:12 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4427
-
od Sipsisipi
25 srp 2024 10:37
-
-
- 4
- 4415
-
od petr22