Dobrý den..
Mám problém stým že ked zapínam PC tak logo Acer tam neni až tak dlho ale strašne dlho je čierna obrazovka ked to logo Acer zmizne.
Riešil som tento problém v hijackthis ale povedali mi že vírusmi to nebude tak sa chcem spýtať tu čím to môže byť a nejako to vyriešiť :)
Pomalé zapínanie PC
Re: Pomalé zapínanie PC
stolní PC
Intel pentium G3220 3.0GHz
4GB RAM DDR3
Asus nvidia geforce GTX 750 Ti
Zdroj 400W (značka neviem)
HDD 500GB
Windows 8.1 64 bit
Intel pentium G3220 3.0GHz
4GB RAM DDR3
Asus nvidia geforce GTX 750 Ti
Zdroj 400W (značka neviem)
HDD 500GB
Windows 8.1 64 bit
-
- Pohlaví:
Dělal to už dříve, nebo je to záležitost poslední doby? Neměnil jsi HW?
Ano menil som graficku kartu a potom asi po 2 tyždnoch sa PC začínal pomalšie zapínať..predtým sa zapinal normalne
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podíval jsem se do sekce HiJackThis na řešení, ale ty jsi tam ještě neskončil a již to řešíš tady.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
už som skončil
inak mal by som ešte jednu otázku:
Ked PC neni v záťaži tak má 50stupňov niekedy viac ale niekedy aj 45..no v záťaži má 60+stupnov..je to optimálne alebo už sa prehrieva
Ked PC neni v záťaži tak má 50stupňov niekedy viac ale niekedy aj 45..no v záťaži má 60+stupnov..je to optimálne alebo už sa prehrieva
Lebo dneska ked som hral CS:GO som hral hodinu a začalo sa mi to sekať,nikdy predtým sa mi CS:GO nesekalo išlo to vždy pekne plynulo 100+FPS a nedropovalo to..ale dneska som hral a FPS niekedy dropli až na 70FPS a bolo cítiť že to seká..teploty boli CPU:60stupnov a GPU tak isto 60 stupnov,teda myslím si že moja grafika by mala mať aj menšie teploty ale tak ja mám v izbe 34stupnov
Tak čim to môže byť ?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2633
-
od PARKR
Zobrazit poslední příspěvek
08 úno 2025 09:18
-
-
Pomalé, žádné nabíjení telefonu Příloha(y)
od muffin105 » 23 lis 2024 21:37 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 9
- 3864
-
od muffin105
Zobrazit poslední příspěvek
24 lis 2024 14:41
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”