Zdravim.Mám problém s mechanikou.Když začnu něco hrát a můj PC se zatíží tak začne mechanika strašně hučet ale nemám vní žádné CD a ještě vní něco chrastí.Vždy když dam ruku nebo položim něco težkeho nahoru na bednu tam kde je mechanika tak hučení přestane.Měl bych jí vyndat a zkusit zatížít PC abych věděl zda hučí mechanika?
mechanika:samsung SH-224DB
Problem s mechanikou Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Problem s mechanikou
Vítej na PC-HELP!
Pokud není v mechanice CD, tak nemá důvod k točení a tedy ani k hučení. Vzhledem k tomu, že k uvedenému úkazu dochází při zatížení, viděl bych to spíše na ventilátor. Vyndávat ji nemusíš, postačí, když k ní odpojíš napájení.
Pokud není v mechanice CD, tak nemá důvod k točení a tedy ani k hučení. Vzhledem k tomu, že k uvedenému úkazu dochází při zatížení, viděl bych to spíše na ventilátor. Vyndávat ji nemusíš, postačí, když k ní odpojíš napájení.
ITCrowd píše:Vítej na PC-HELP!
já jí stejně budu muset vyndat jelikož vní neco chrástí (asi nejaký šroubek) a hluk slyšim hlavně uté mechaniky ale zkusim se ještě zaposlouchat
+předtim mi to vůbec nehučelo a když dávam ruku nahoru na bednu tam kde ta mechanika je jsou tam strašné vibrace které taky nechápu a to je mechanika dobře připevněná.No zkusim jí vypojit napájení a uvidim co ten hluk dělá
tak skutečně hučí a vibruje větrak kterej mam dole v bedně jenže co sním mám udelat?
ITCrowd píše:nejlépe vyměnit.
no je to sice větrák kterej byl s bednou tak nevim kde bych sehnal náhradní ale ještě ho zkusim vyčistit vstlačenym vzduchem
vyřešeno-vyčistil sem PC pomocí vstlačeného vzduchu a očistil nalepovací podložky na nožičky skříne a skřín přestala vibrovat a tim pádem i hučet 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3684
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36