Dobrý den, mám asi měsíc nově sestavené pc.
Problém je v tom, že když ho zapnu, tak se hned restartuje, nestačí naběhnout ani logo windowsu jen
nadpis GIGABYTE a pod tím DEL:BIOS SETUP/Q-FLASH F9:SYSTEM INFORMATION F12:BOOT MENU END:Q-FLASH,
jenže nic z toho nefunguje.
Mám na vše záruku, takže do toho nebudu vůbec rýpat, jen bych vás chtěl poprosit o nějaké rady co by tomu mohlo být.
Předem děkuji.
Neustálé restartování PC Vyřešeno
Neustálé restartování PC Vyřešeno
Naposledy upravil(a) mike123 dne 09 srp 2015 12:12, celkem upraveno 1 x.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Neustálé restartování PC
Pomohlo by uvedení, co tomu předcházelo. Zkus volbu DEL a tam zvol - Load Optimized Defaults, nebo Load Full Safe Defauls a případně něco podobného. On je totiž BIOS trochu jiný u každé základní desky.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Asi týden před tím, když jsem aktualizoval ovladače zákl. desky mi naskočila modrá smrt a když jsem zapnul počítač nešla myš ani klávesnice, takže jsem musel přeinstalovat windows přes CD. Potom zase naskočila modrá smrt, ale při aktualizaci windowsu.
Zkoušel jsem volbu DEL., ale počítač vůbec nereaguje, jen se objeví černá obrazovka s pomlčkou vlevo nahoře a počítač se restartuje.
Zkoušel jsem volbu DEL., ale počítač vůbec nereaguje, jen se objeví černá obrazovka s pomlčkou vlevo nahoře a počítač se restartuje.
Někde jsem si přečetl že modrou smrt může způsobit vadná ramka, tak jsem jednu výtáhl a bylo to tak. Počítač jede:)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 1771
-
od Elbeckho
Zobrazit poslední příspěvek
02 pro 2024 15:23
-
- 0
- 2938
-
od krystofb
23 pro 2024 11:35
-
-
Neustále mi mizí body obnovení ve Win 10 - co s tím? Příloha(y)
od Minapark » 25 srp 2024 19:26 » v Windows 11, 10, 8... - 38
- 15905
-
od Minapark
16 zář 2024 10:58
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”