Ovladače pro Windows 10 podruhé (zvuková karta Creative, X-Fi Series) Vyřešeno
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Ovladače pro Windows 10 podruhé (zvuková karta Creative, X-Fi Series) Vyřešeno
Tak ještě jednou k těm ovladačům ke zvukové kartě od Creative, série X-Fi. Nainstaloval jsem tedy ty neoficiální a vše skvěle běželo. Bohužel jsem zjistil, že po opětovném zapnutí počítače zvuk opět nefunguje. Přitom ikonka zvuku zobrazuje, že je zvuk přítomen , ve správci zařízení je zobrazena zvukovka i s ovladači, hlásí, že zařízení funguje správně. Zkusil jsem ovladače odinstalovat a poté znovu nainstalovat. Stejná situace, zvuk v pohodě, po restartu bez. Ano, jsou to neoficiální ovladače, oficiální teprve vyjdou, ale tohle mi přijde zvláštní. Někdo nějaký nápad?
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Ovladače pro Windows 10 podruhé (zvuková karta Creative, X-Fi Series)
no jiný než ten support pack zatim nejsou
to je zajímavej problém, mně se na x-fi titanium hd po restartu pro změnu neukládá nastavení, ale těch pár kliků ještě měsíc snad vydržim
asi by nebylo od věci ty ovladače nejdřív odinstalovat, restartovat, udělat důkladnou očistu ccleanerem a pak zkusit znova nainstalovat
holt je to jenom dočasná slátanina, tak to má řadu much, ale nouzově se s tim žít dá
to je zajímavej problém, mně se na x-fi titanium hd po restartu pro změnu neukládá nastavení, ale těch pár kliků ještě měsíc snad vydržim

asi by nebylo od věci ty ovladače nejdřív odinstalovat, restartovat, udělat důkladnou očistu ccleanerem a pak zkusit znova nainstalovat
holt je to jenom dočasná slátanina, tak to má řadu much, ale nouzově se s tim žít dá

9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Ano, jde o to, že systém nastavení neukládá. Na stránkách neoficiálních ovladačů se píše, že se po nainstalování má systém vypnout, aby si Windows uložila nastavení. To ale nepomohlo. Jistá uživatelka tam radí, že je třeba uvést PC do spánku režimu, poté probudit a pak již lze PC vypnout nebo restartovat. Mě to pomohlo, zvukovka funguje dál.
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
tak skutečně spánek pomoh
dík za tip

9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Není zač, taky mě to překvapilo. Hlavně, že to funguje než vyjdou oficiální ovladače. 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Windows Update automaticky přepisuje ovladače grafiky. Příloha(y)
od kellne » 19 led 2025 17:02 » v Windows 11, 10, 8... - 9
- 4891
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
22 led 2025 11:01
-
-
- 12
- 7486
-
od Søren