Zdravím, dneska jsem si nainstaloval speedfan a cpu mi ukazuje velkou teplotu a přitom ve skříni mi až nepřijde že by tolik hřálo jediný co je teplejší je grafika. A když jsem se snažil nastavit rychlost větráku tak akorát jediný co se změnilo byl větrák u grafický karty. Tak bych potřeboval poradit jak na to a jestli ta teplota není nějaká chyba? Děkuji za odpověď a rady.
Teplota CPU
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Teplota CPU
Teploty označené plamínkem jsou nějaký omyl.
V programu jsi nastavoval přiřazení jednotlivých teplotních čidel a jednotlivých větráků konkrétním místům své základní desky, nebo jsi ho jen nainstaloval a spustil?
V programu jsi nastavoval přiřazení jednotlivých teplotních čidel a jednotlivých větráků konkrétním místům své základní desky, nebo jsi ho jen nainstaloval a spustil?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Aha ok tak to nebudu řešit a jenom jsem nainstaloval a spustil.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Se Speed Fan mám dobré zkušenosti, tady jsou nějaké návody.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- Difadon
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ahoj,
Vyzkoušej jiný program. Pokud by CPU mělo 128 stupňů, tak už by se PC dávno vypnulo (pojistka proti přehřátí a následnému zničení CPU).
Vyzkoušej jiný program. Pokud by CPU mělo 128 stupňů, tak už by se PC dávno vypnulo (pojistka proti přehřátí a následnému zničení CPU).
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 3577
-
od Rewqa
Zobrazit poslední příspěvek
01 led 2025 15:14
-
-
Teplota M.2 disku Patriot P310 480GB Příloha(y)
od SGvagon » 09 lis 2024 19:50 » v Problémy s hardwarem - 3
- 1822
-
od SGvagon
Zobrazit poslední příspěvek
09 lis 2024 22:09
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”