Deska v háji?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Deska v háji?
Ahoj, koupil sem si staronovou základní desku (stará shořela) a po připojení všech komponentů a zapnutí se párkrát otočí větráčky a toť vše. musím počítač odpojit a znovu připojit do el.sítě, aby se to vůbec opakovalo. Zdroj, RAMky, grafika a disky 100% fungují (odskoušeno jinde). setkaly jste se s tím někdy? Je to deskou, nebo CPU? Je to starej křáp, tak se mi do něj nechtěj vrážet prachy. Dík za odpověď
Re: Deska v háji?
Pokud jsi vyzkoušel komponenty jinde a jsi si jist, že fungují, tak bych to viděl na MB, nebo i CPU.
Z mé zkušenosti bych to ale tipnul na tu základní desku, s tímhle problémem jsem jí reklamoval. Počkej ještě na zkušenější pardály, kteří poví víc.
Z mé zkušenosti bych to ale tipnul na tu základní desku, s tímhle problémem jsem jí reklamoval. Počkej ještě na zkušenější pardály, kteří poví víc.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Deska v háji?
Pokud vycházím z toho co píšeš, tak to ukazuje na vadnou základní desku. Jinak ZD mohla poškodit některou z připojených komponent, pokud jsi je před montáží do nové desky dobře neodzkoušel. Dobré by bylo uvést všechny komponenty PC, zda si mezi sebou rozumí.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3168
-
od šulda