Ahoj, jsem trochu retardovanější v tomhle tom, ale potřebuji pomoct. Při hraní mi zrní obraz, což je kvůli VGA-redukce DVI do grafické karty, ale nevím jaký přesný kabel mam koupit, nebo jsem slepý a nemohu ho najít. Omlouvám se za zdržování a pitomou otázku. Pochopil jsem, že potřebuji kabel DVI-D=HDMI, ale nevím který. :/ Monitor: BenQ GL2450 - LED monitor 24"
Intel Core i5-4590 MSI GTX960 MSI B85-G41 PC Mate - Intel B85 CRUCIAL Ballistix Sport XT 8GB (2x4GB) DDR3 1600 CORSAIR VS550, 550W BenQ GL2450 - LED monitor 24"
Ahoj, chtel bych si do prosklene skrine poridit hezci kabely, kde ty originalni nevypadaji moc dobre. Nasel jsem stranku cablemod.com. Do kosiku jsem si dal
1x 24 pin atx pro cpu (Ryzen 7950X3D)
2x 8 pin eps pro dalsi napajeni cpu na desce
2x 8 pin...
Poslední příspěvek
Tak jsem se dival na zdroj a kabely co mam pripojeny, ty dva p8 konektory jsou asi od 2x 8pin cim se napaji cpu. Je tam blbe videt jak jsou kabely pres sebe. Takze mam uz volny jenom jedno pcie. Kdyz bych ted koupil 2 pcie kabely pro gpu, ktery...
Dobrý večer. Koupil jsem si grafickou kartu AORUS GeForce® GTX 1080 Ti Xtreme Edition 11G, která má napájení 2x8pin. Bohužel mám zdroj EVGA 650 B3 650W 80Plus Bronze a nemám k němu ostatní kabely. Mám momentálně MSI GTX 1070 8G a tam je pouze...
Poslední příspěvek
Na AliXepressu, napr.
Nicmene, nebud prekvapen, az ta 1080 Ti umre. U takhle starych a zravych karet je to jen otazka casu, ta karta je 8 let stara a obvykla zivotnost je do 5 let.
Ahoj. Prosím o radu jak opravit překousané kabely reset sw, start tlačítko na pc case. Jaké vodiče koupit abych to pospojoval, pájet neumím. Stačí smrštovací fólie?
Bylo by dobré sehnat celý ten resetsw,speaker a led. Musím je vůbec zapojovat? Nebo...
Poslední příspěvek
Spoje lepené izolepou nedoporučuji, ten spoj má malou životnost.
to Hromotluk:
TY jsi jako projektant, který přišel ke známému (který chtěl namalovat rozvody vody na vytápění domu samotíží – tj. bez čerpadla). Projektant říkal, že majitel musí...
dneska mi po deseti letech odešel Monitor a chtěl bych Vás požádat o doporučení na monior 27-32 palců do cca 5000,- Kč pokud možno v energetické třídě D a lepší.
děkuji,
Poslední příspěvek
ano a proto si lepší připlatím a kupuji MSI - už to je vybrané - jen musím vyčkat cca měsíc