Ano, vím že je tady několik podobných témat, ale nikde jsem nenašla přesně můj problém. Notebook mám rok a půl, takže předpokládám, že baterkou to nebude a nabíjecí adaptér mám nový. Nabíjení mě zlobilo už delší dobu, ale dávala jsem to za vinu překousnutému kabelu u adaptéru. Notebook jsem pak 3 měsíce nepoužívala, takže jsem adaptér nekupovala hned nový, ale na jela na něm pár týdnu před odjezdem a po příjezdu. Adaptér jsem koupila v úterý, to vše šlo dobře, nabíjel hned, jenže jak jsem se dostala na cca 87% tak přestal a potom zase jak baterka klesla pod 50% tak zase nabíjet začal a tak se to opakovalo. Měla jsem ho zapojenej v prodlužovačce, tak jsem si řekla že to asi bude tím, takže jsem ho přepla přímo do zástrčky a zase vše normálně fungovalo. Jenže dneska už se nechtěl nabíjet ani při 20%, vždycky se chvílí nabíjía jen pod určitým úhlem a natočení kabelu a pak zase ne..
Mám v plánu zkusit reklamaci, ale mám strach, že kvůli neoriginálním adaptéru mi to neuznají. Co myslíte?
Děkuji za rady :)
Notebook se nenabíjí
- Pepulin
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Notebook se nenabíjí
Jestli to nebude tím že to není origo adaptér, máš 14 dnů na vrácení tak zkus originální adaptér a když nepůjde tak ho vrať.
PC: CPU: Intel Core i5 6600 GPU: nVidia GeForce GTX 970 RAM: 8GB Kingston DDR4 Zdroj: Seasonic 520W MB: MSI H170 Gaming M3 Case: NZXT Source 340
PS 1 Slim
PS 1 Slim
Bohužel teď nemám 1000kč navíc na originální adaptér, proto taky padla možnost na neoriginální.
Ještě jsem zapomněla dodat, že notebook se stejně nabíjí/nenabíjí i bez baterky.
Ještě jsem zapomněla dodat, že notebook se stejně nabíjí/nenabíjí i bez baterky.
Podle me je napul ulomeny konektor na zakladni desce notebooku.
Reseni je to skusit reklamovat, zalezi pouze na prodejci jak se postavi k mechanickemu poskozeni konektoru.
Kdyz nevyjde reklamace, dokaze to za 5 minut opravit kazdy kdo to umi s pajeckou.
Reseni je to skusit reklamovat, zalezi pouze na prodejci jak se postavi k mechanickemu poskozeni konektoru.
Kdyz nevyjde reklamace, dokaze to za 5 minut opravit kazdy kdo to umi s pajeckou.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2124
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
24 kvě 2025 22:05