Ahooj ..
Prosím o radu . Měl jsem problem s pc tak jsem ho nechal opravovat .. vyměnili mi grafiku ramky a zdroj . Asi po 4 dnech všeho fungování jak mělo mi počítač přestal fungovat (byla pouze černá obrazovka ) Takže jsem ho nechal zase opravit a vyměnili mi procesor .. ve čtvrtek mi počítač vrátili vše funguje jak ma akorát když nainstaluju graficke ovaldače pc přestane fungovat .. nedostanu se dál než do spoustění systemu windows . Pak musím přes nouzový režim odstranit ten program "ovaldače pro grafickou kartu " a vše začně fungovat zase jak má akorát nemuzu hrát hry porotože nemám nové ovladače . ovladače mi doporučili na Nvidia strankách a pak jsem zkoušel i ovladače které jsem dostal na disku ke grafické kartě .. Mohl by mi prosím někdo poradit co mám dělat nebo v čem je chyba ? :((
předem děkuji za pomoc :((
Omlouvám se že je to tu dvakrát ale u prvního příspěvku jsem omylem zamknul to téma a nevím jak to zpravit ..
Po instalci grafických ovaldaču pc nefunguje
Re: Po instalci grafických ovaldaču pc nefunguje
Ahoj, zpravit to nepůjde
Os je tam od koupi pc ?

OS: Win7 64-bit // RAM: 4 GB // CPU: Intel Core 2 Quad 2.33 GHz // GPU: nVIDIA GeForce 9800 GT
M3tr1x píše:Ahoj, zpravit to nepůjdeOs je tam od koupi pc ?
Ne .. Reaguju i na tvojí předchozí otázku . Nemám ntb .
a mám W7 ale není tam původně tam byla jenom 32 bitova verze .. Jak byl te'dkom v te opravně tam mi ho přeinstalovali na W7 64bit .
No záleží na hw tvého pc. Pokud tam byl od koupi 32 bit, tak tam nejspíš byl z nějakého důvodu. Třeba teď s 64 bit budou problémy.
Napiš jsem přesný název tvého pc a grafické karty.
OS: Win7 64-bit // RAM: 4 GB // CPU: Intel Core 2 Quad 2.33 GHz // GPU: nVIDIA GeForce 9800 GT
M3tr1x píše:No záleží na hw tvého ntb. Pokud tam byl od koupi 32 bit, tak tam nejspíš byl z nějakého důvodu. Třeba teď s 64 bit budou problémy.
Přesný název pc nevím :// pc je z roku 2001 ale je tam všechno vyměněné .. nic není z te doby .
ale jestli bys věděl kde to třeba zjistit (jakože je to napsane někde v pc )tak povídej a ja se pokusím dodat ten název..
Graficka karta je : Gigabyte GTX 750 Ti 2GB
No... přesně jsem myslel název GPU, takže nvidia geforce gtx 750 ti.
Zkus stáhnout a nainstalovat toto. Pokud to nepůjde napiš hlášku nebo co se vlastně dělo.
http://www.geforce.com/drivers/results/90494
Zkus stáhnout a nainstalovat toto. Pokud to nepůjde napiš hlášku nebo co se vlastně dělo.
M3tr1x píše:No... přesně jsem myslel název GPU, takže nvidia geforce gtx 750 ti.
dobře :) jdu na to .. zachvilku napíšu a už ted moc děkuji za snahu
M3tr1x píše:No... přesně jsem myslel název GPU, takže nvidia geforce gtx 750 ti.
takže zase beze změny .. Normálně jsem ovladače nainstaloval vše vypadalo v poho instalace se dokončí a tak . ale potom je vyžadovaný restart a po restartu se mi prostě pc zasekne ve fázi "startování systému windows " a ja musím natvrdo vypnout potom jít do nouzového režimu a odinstalovat ovaladače na grafiku a po restartu se už přes fázi "startování systemu windows" přejde v pohodě :/
Je možné že je to tou preinstalaci os. Jinak už fakt nevím :(
M3tr1x píše:Je možné že je to tou preinstalaci os. Jinak už fakt nevím :(
Mam možnost to pře preinstalovat na W10 .. Je to ten upgrade zdarma .. Mam to vyzkoušet ??
No to můžeš, koneckonců, můžeš pořád udělat zase downgrade, ne ?
M3tr1x píše:No to můžeš, koneckonců, můžeš pořád udělat zase downgrade, ne ?
Co to je ?:O downgradee
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3699
-
od martanius
Zobrazit poslední příspěvek
17 led 2025 02:29
-
-
T490s nefunguje trackpoint UPDATE Příloha(y)
od Sadelník1234 » 17 led 2025 21:49 » v Problémy s hardwarem - 3
- 3282
-
od kecalek
20 led 2025 16:00
-
-
-
Snímač otisku najednou nefunguje, laptop Příloha(y)
od frisby » 17 srp 2024 22:18 » v Problémy s hardwarem - 1
- 1708
-
od frisby
18 srp 2024 10:46
-
-
-
USB-C hub nefunguje na jednom ASUS notebooku s Thunderbolt 4, na jiném ano
od Atjov1 » 20 bře 2025 19:58 » v Problémy s hardwarem - 10
- 5928
-
od Atjov1
03 čer 2025 14:53
-
-
-
ASUS PRIME Z790-A WIFI - Intel Z790 + Samsung 990 PRO (Nefunguje Boot & Instalace Win 10) Příloha(y)
od Polkiking » 14 srp 2024 15:50 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4768
-
od Zivan
15 srp 2024 09:16
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”