v poslední době se neustále potýkám s jedním problémem, tak doufám, že mi to tu pomůžete vyřešit.
Není to ani tak problém konkrétního hardwaru ale spíš možností nastavení mikrofonu v mém pc, přestože mám aktualizovaný software, mikrofon pořád šumí - chybí mi totiž v doplňcích v nastavení mikrofonu možnost "potlačení šumu" kterou jsem tam dříve měla.
Přiznám se že jsem se před nedávnem vrtala v pc a nainstalovala si taky program Realtek HD Audio driver, který mi stejně k ničemu neni, ale nevim jestli to mohlo mít na tohle vliv... prostě mikrofon šumí, i když mám jen zapojená sluchátka s mikrákem, slyším šum (to dřív nedělalo) a i když odpojím mikrofon a nahrávám zvuk pouze na interní v pc, tak je v nahrávce silný šum. Rovnou píšu, že zesílení mikrofonu mám na nule.
Jen prostě zas chci zpátky tu možnost v nastavení "potlačit šum" ale ta se vypařila. Dnes jsem zkusila vrátit změny zvukového ovladače, ale tím se problém nevyřešil, (protože pak zas nefungovalo přehrávání zvuku do sluchátek). Říkala jsem si jestli není chyba v tom AMD HDMI output - píše nezapojeno, ale asi by měl být ne? akorát to nijak nejde.
Zkusila jsem i celý software odinstalovat, restart a pak nechat systém znovu nainstalovat ale je to stejné jako předtím... Přidávám PrtScreeny tak snad mi dokáže někdo pomoct.
Předem děkuji