Vrčení ventilátoru u Macbooku Air Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Vrčení ventilátoru u Macbooku Air Vyřešeno
Dobrý den, potřebovala bych vaší radu. Před dvěma dny jsem si koupila v oficiál applu Macbook Air 13 palcu, model 2015. Sem s nim nad miru spokojena ve vsech ohledech. Ale jedna vec me hrozne trapi. Kdyz se nudim, zapnu superhry a zahraju si nejakou zavodni hru. Po 10 minutach hrani to zacne v pocitaci hrozne vrcet a zacne se hodne zahrivat. Mam tam procesor Intel Core i5, dvoujadrovy. Vím, že mac neni herni pocitac, ja taky zadne narocne hry nehraju, ale preci by tohle zvladnout mel! Zase az tak pocitacum nerozumim, tak se kdyztak omlouvam, jestli je tohle hloupy dotaz. Dekuju moc za odpovedi a rady! :)
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vrčení ventilátoru u Macbooku Air
Vítej na PC-help,
mám ten stejný počítač jen model z roku 2014. Občas, když ho zatěžuji tak taky začne dost hučet a topit... hlavně v okolí kláves Esc a F1.. Záleží, jak moc to vrčí.. pokud by to bylo fakt hodně slyšitelné, může se jednat o špatný větrák...
mám ten stejný počítač jen model z roku 2014. Občas, když ho zatěžuji tak taky začne dost hučet a topit... hlavně v okolí kláves Esc a F1.. Záleží, jak moc to vrčí.. pokud by to bylo fakt hodně slyšitelné, může se jednat o špatný větrák...
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

"Vím, že mac neni herni pocitac, ja taky zadne narocne hry nehraju, ale preci by tohle zvladnout mel!"
Vzdyt to zvlada - procesor se pri zatezi zahriva, takze ventilator zvysuje otacky, aby ho uchladil. To je chovani, ktere lze ocekavat pri zatezi procesoru.
Vada by byla, kdyby ventilator zacal vydavat zvuky, ktere vydavat nema - napriklad skripani a rachotil by tak, ze vibruje cely notebook nebo by nefungoval vubec.
Vzdyt to zvlada - procesor se pri zatezi zahriva, takze ventilator zvysuje otacky, aby ho uchladil. To je chovani, ktere lze ocekavat pri zatezi procesoru.
Vada by byla, kdyby ventilator zacal vydavat zvuky, ktere vydavat nema - napriklad skripani a rachotil by tak, ze vibruje cely notebook nebo by nefungoval vubec.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Beather a petr22, dekuju moc za rychlou odpoved!!! Mate asi urcite pravdu, ja se jenom bala, kdyz je ten pocitac takhle novy! Jeste jednou dekuju vam moc :)
- beather
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Vůbec není zač... pokud to hučení nezačne být vyloženě otravné, tak je to v pořádku....
Jestli je to vše, označ téma za vyřešené (zelená fajfka)...
Děkujeme
Jestli je to vše, označ téma za vyřešené (zelená fajfka)...
Děkujeme

Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru

Tak já mám model 2013, hraju na něm Diablo III (Většinou na střední na baterce takže 1024x768 a na low) a zas tolik se nezahřívá. Nejsme u toho tak nemůžeme posoudit "jak moc" se zahřívá a jestli je to normální. Zašel bych do obchodu kde jsi ho koupila, spolu s počítačem a předvedl bych to tam prodejci, normálně se zeptej jestli je to normální reakce.
MacBook Pro 13 Retina TouchBar 2016
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
- beather
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Carny píše:Tak já mám model 2013, hraju na něm Diablo III (Většinou na střední na baterce takže 1024x768 a na low) a zas tolik se nezahřívá. Nejsme u toho tak nemůžeme posoudit "jak moc" se zahřívá a jestli je to normální. Zašel bych do obchodu kde jsi ho koupila, spolu s počítačem a předvedl bych to tam prodejci, normálně se zeptej jestli je to normální reakce.
ty týpci tam většinou nic neví, takže ti řeknu... jojo, jasně že je.. a neřeší

Tady ve Varech v iWantu máme týpka kterej mi vždycky slušně pomohl, ze začátku jsem tam byl asi 3x zeptat se na různá gesta a základy co se týče Windows na Macbooku a pomohl mi, je to hodně o lidech no 

MacBook Pro 13 Retina TouchBar 2016
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
- beather
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
přesně jak píšeš 

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Tak ja tam s tim radeji zajdu. Je v zaruce, takze za to nic nedam. Muze byt treba nejak natukli nebo tak. Jeste jednou dekuju vsem moc a mejte se! :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Výběr bluetooth sluchátek k Macbooku
od HelFix » 04 dub 2025 15:42 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 3
- 2097
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
05 dub 2025 09:38
-
-
-
Vysoké otáčky ventilátorů na notebooku Příloha(y)
od mateo- » 24 úno 2025 20:28 » v Problémy s hardwarem - 8
- 4949
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
26 úno 2025 08:36
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”