Zdravím všechny,
mám sluchátka Gembird MHS-U-001 se zapojením do USB portu. Když jsem je připojil ke svému pracovnímu počítači, oznámilo mi to, že instalace zařízení proběhla správně, ale zařízení USB nebylo rozpoznáno (ve správci zařízení je napsáno Unknown Device a ikonka má navíc žlutý trojúhelník s vykřičníkem). Vystřídal jsem asi čtyři další USB porty a pokaždé byl výsledek stejný. V počítači mého kolegy nebyl žádný problém a po připojení mu sluchátka hrála okamžitě. Netuším, kde je problém a nepomohl ani internet (nebo možná hledám špatně se špatnými klíčovými slovy). Mám Windows 7 Professional 64bit. Předem mockrát díky za pomoc.
Sluchátka USB nefungují
Sluchátka USB nefungují
Naposledy upravil(a) Bronik dne 25 zář 2015 09:56, celkem upraveno 1 x.
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Sluchátka USB nefungují
máš legální os? a co ovladače na ty sluchátka? nejsou?
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků
Re: Sluchátka USB nefungují
beather píše:máš legální os? a co ovladače na ty sluchátka? nejsou?
Vzhledem k tomu, že je to pracovní počítač, tak si firma nemůže dovolit riskovat s nelegálním softwarem. Kromě sluchátek nebylo v krabici nic. Ovladače jsou zřejmě ve sluchátcích. Je to logické, protože jsem psal, že kolegovi sluchátka fungovala okamžitě. Připojil je, instalovaly se ovladače a už mu hrála.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2554
-
od Dolpi
Zobrazit poslední příspěvek
01 pro 2024 21:36
-
- 4
- 3151
-
od Riviera kid
24 kvě 2025 18:47
-
-
Bezdrátové sluchátka s ANC do 2000Kc k TV
od walderan » 15 led 2025 12:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 3143
-
od walderan
18 led 2025 17:51
-
-
- 5
- 3886
-
od Kadel33