Dobrý den,
už je to pár dní, co mému telefonu se nezobrazuje domovská wifi. Asi před 3 dny, když jsem večer byl na telefonu a na naší wifi, se mi stalo to, že mě to odpojilo z wifi a ta wifi se tam už nezobrazovala, což se děje až do teď. Zkoušel jsem to na starým telefonu a tam mi ta wifi běží normálně.... Jenom u nového mobilu tam vůbec není a už jsem z toho zoufalý. Na novým telefonu nejspíš problém není, když se mi zobrazují téměř všechny wifi sítě v okolí a ještě normálně mi jdou známé wifi sítě, na které se připojuji například ve škole.
Myslím si, že to bude wifi / routerem, protože ten router asi víc blbne i na počítači(skáče ping, jednou za čas to vypadá, že ta wifi spadla atd.)
Můj telefon - Lumia 535
Starý - HTC Windows Phone 8x
Router máme od UPC.
Děkuji za každou odpověď
Telefon a wifi
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Telefon a wifi
Pokud běží Wifi na starém telefonu a v nové stejná WiFi ne, je pravděpodobně problém v tom novém mobilu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zkusil bych změnit zabezpečení WiFi. Zkus přenastavit třeba na WEP nebo WPA2, podle toho co tam máš nyní.
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
Pic píše:Pokud běží Wifi na starém telefonu a v nové stejná WiFi ne, je pravděpodobně problém v tom novém mobilu.
Noo, telefonu se šlo vždy normálně připojit, ale problém nastal až teď. Na ostatní wifi, co využívám nebo když se připojim na novou, tak to jde bez problémů
Ten router je starý tak 3 roky, ale právě nevim, zda by to bylo telefonem, když mi vše v něm běží jak má. (Telefon jsem kupoval před cca 2 týdny).
Router mám v pokoji a když jsem třeba v kuchyni, tak se mi dříve stávalo, že mě to samo od sebe odpojilo z wifi. To se mi do teď děje i na starém telefonu. Bráchovi se to děje též (iphone 5s).
Cleric píše:Zkusil bych změnit zabezpečení WiFi. Zkus přenastavit třeba na WEP nebo WPA2, podle toho co tam máš nyní.
Dobře, podívám se na to a kdyžtak dám vědět, zda to pomohlo.
Děkuji moc. :)
Když to tak čtu, tak co jsem napsal bude spíš blbost. Spíš bude problém na jakých kanálech WiFi vysílá. Zkus přenastavit je.
Je možné že se to bije se sousedy co vysílají na stejném kanálu.
Je možné že se to bije se sousedy co vysílají na stejném kanálu.
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
Nemas nahodou kanal na wifi routru na auto. Je totiz klidne mozne ze telefon neda 12 a 13.
Thinkpad T540p, i7-4810MQ, 16 GB RAM, 240 GB SSD, 15,6", 1920 x 1080, bedny Yamaha hs8, zvukovka Audinst HUD-mx2, ekvalizer Shiit Loki
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 5228
-
od Søren
Zobrazit poslední příspěvek
05 zář 2024 17:32
-
-
Cross platform hra PC + telefon
od pidlo » 16 úno 2025 20:27 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 0
- 3529
-
od pidlo
16 úno 2025 20:27
-
-
-
Poradí mi někdo dobré offline hry pro telefon nubia. Příloha(y)
od pidlo » 23 čer 2024 14:48 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 3912
-
od MrVoltz
25 čer 2024 21:49
-
-
-
Telefon s opětovně automaticky nepřipojí přes Bluetooth k autu
od Peťa » 12 pro 2024 13:55 » v Vše ostatní (z oblasti IT) - 0
- 18541