Odbornici, poradte prosim:
mam externi hdd, na nem jsem mel zalohu mp3, avi a fotek - tato data jsem presunul do pc (ctrl-x +
ctrl-v).nasledne jsem pc znicil.pomoci Testdisku jsem si smazane soubory na ext. disku zobrazil a
zkopiroval na uloziste,ale nemuzu je otevrit,ani kopirovat - hlasi to chybu. (zkopirovane soubory maji
stejne nazvy a velikost jako original,obnovily se slozky-kopirovani probehlo bez potizi. ext.disk jsem
mezitim nepouzival, aby se na nem nic neprepsalo). co s tim? diky.
kdyz jsem na zkousku vytahl testdiskem ze stare flesky pisnicky, tak normalne hraji bez problemu a z
meho ext. disku to nejde...
Problém s ext. hdd - TESTDISK
Re: Problém s ext. hdd - TESTDISK
V biosu prepnout AHCI na IDE
pak vše bude fungovat...

Jsi si jisty, ze odpoved patri do tohoto vlakna? Protoze jakozto odpoved na dotaz je to totalni nesmysl.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To 1core1 - Pokud budeš nadále uvádět jen spam, protože špatná rada může poškodit uživatele, kolediješ si o "žlutou".
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Tak když někdo nemá smysl pro humor tak co už...
Podle tebe je humorne poradit nekomu naprostou kravinu? To je "humor" tak na urovni lidi s IQ jako uzena makrela.
Dneska resim podobny problem - omylem smazany disk D: misto F: (flashka) - zarucene funkcni aplikace jsou R-Studio a Get Data Back Simple, obnoveno vsechno. Navic ten disk byl jeste zasifrovany (coz nektere aplikace nepoberou).
Dneska resim podobny problem - omylem smazany disk D: misto F: (flashka) - zarucene funkcni aplikace jsou R-Studio a Get Data Back Simple, obnoveno vsechno. Navic ten disk byl jeste zasifrovany (coz nektere aplikace nepoberou).
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To 1cprex1 - takže to byl úmysl. V tom případě máš hned ban na 7 dní.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3979
-
od petr22