No máte pravdu, že přes bazoš už nikdy, ale naštěstí prý kdyžtak pošle zpátky peníze.
Dnes večer bude ramka tak uvidíme, doufám, že to pojede.
Dodatečně přidáno po 7 minutách 7 vteřinách:Ta záležitost s BIOSem je dobrý nápad, ale musím vám to vyvrátit:
http://www.msi.com/product/motherboard/ ... upport-cpuMěl prý i5 a všechny i5 tam mají stejnou verzi 7788v30.zip stejně jako ta i3 což je nejstarší verze co tam je.
Dodatečně přidáno po 5 hodinách 55 minutách 26 vteřinách:Tak bohužel... V mém nová Ramka funguje, ale v té desce neudělá vůbec nic ani v jednom slotu.
Prostě to bude asi od začátku mrtvá deska, vlastně se ani moc nedivím, protože je to nejlevnější model a navíc jí poslal v igelitovým sáčku místo antistatickýho pytlíku :/ Doufám, že se zpětnou výměnnou nebude dělat problémy...
Dodatečně přidáno po 6 hodinách 22 minutách 10 vteřinách:Aha, tak pán problémy dělat bude..........
Dodatečně přidáno po 7 hodinách 43 minutách 39 vteřinách:Pánovi jsem domluvil a snad to vyjde... Ale hlavně už jsem zjistil příčinu...
Přiznávám, že jsem totální vůl když jsem se na tu desku koukl zespoda pořádně až teď :/ Jedna silnější linka je masivně přepálená a možná i zkratovala nějaký jiný pin. Naštěstí mám důkaz, že jsem to nemohl způsobit já, protože to místo je začernalý a musela tam být slušná teplota, ale podložka je naprosto v pohodě.
Tímto vážně moc děkuji všem zúčastněným na pomoc a nápady a uzavírám téma :)